Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga pottor & toasitsar online!

Fynda billiga pottor & toasitsar online hos oss på Fyndiq! Dags att börja potträna? Då är det hög tid att införskaffa dig pottor och toasitsar till hemmets alla badrum för barnen att använda – och billiga pottor och toasitsar hittar du hos oss på Fyndiq! I vårt breda sortiment finns sitsar och pottor i en rad olika stilar och utföranden. Vad sägs till exempel om att skaffa en toasits med barnens favorithjältar på eller kanske en potta som är både ergonomisk och unisex? Kika igenom utbudet och välj ut de som passar dig och ditt barn bäst – sen kommer potträningen att gå som en dans!

Tips för ett lyckat köp! Det är inte bara små barn som kan behöva en extra toasits i badrummet, även äldre barn kan behöva en bättre sits anpassad för deras bakdelar – och det är precis vad du hittar i denna kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Potta först, toasits sen? Det finns inga regler för hur ditt barns potträning ska gå till. Vissa barn behöver börja med potta för att sedan kunna använda toaletten själv utan en extra toasits – samtidigt som andra behöver både potta och toasitsar innan det är dags att bemästra toalettbesöket som de vuxna gör. Därför är det bra att testa sig fram för att se vilket som fungerar för just ditt barn – och här hos oss på Fyndiq finns det turligt nog en rad olika pottor och sitsar att välja bland.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.