Kundservice
StartsidaBarnSköta
Pottor & Sitsar

Fynda billiga pottor & toasitsar online

8 844 Fynd

Fynda billiga pottor & toasitsar online hos oss på Fyndiq

Dags att börja pottränä Då är det hög tid att införskaffa dig pottor och toasitsar till hemmets alla badrum för barnen att använda — och billiga pottor och toasitsar hittar du hos oss på Fyndiq! I vårt breda sortiment finns sitsar och pottor i en rad olika stilar och utföranden. Vad sägs till exempel om att skaffa en toasits med barnens favorithjältar på eller kanske en potta som är både ergonomisk och unisex? Kika igenom utbudet och välj ut de som passar dig och ditt barn bäst — sen kommer potträningen att gå som en dans!

Tips för ett lyckat köp

Det är inte bara små barn som kan behöva en extra toasits i badrummet, även äldre barn kan behöva en bättre sits anpassad för deras bakdelar — och det är precis vad du hittar i denna kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Potta först, toasits sen?

Det finns inga regler för hur ditt barns potträning ska gå till. Vissa barn behöver börja med potta för att sedan kunna använda toaletten själv utan en extra toasits — samtidigt som andra behöver både potta och toasitsar innan det är dags att bemästra toalettbesöket som de vuxna gör. Därför är det bra att testa sig fram för att se vilket som fungerar för just ditt barn — och här hos oss på Fyndiq finns det turligt nog en rad olika pottor och sitsar att välja bland.