Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt babynest på nätet!

Fynda billigt babynest online hos oss! För att din lilla älskling ska sova gott kan det vara smart att införskaffa ett babynest. Men vad är egentligen ett babynest? Det är en typ av bädd som spädbarn sover i, med mjuka omgivande kanter för att den lilla inte ska rulla runt. Ett babynest placeras som en insats till vuxnas säng, och gör det enklare att ha spädbarn sovande nära sig. Hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av olika billiga babynest, för dig att enkelt och bekvämt klicka hem – välkommen att kolla in sortimentet!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter något annat till din baby? Hos oss finns mängder av produkter för både större och mindre barn och oavsett hur mycket man beställer är frakten alltid densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tryggt för både föräldrar och baby med babynest! Ett babynest gör det inte bara enklare att ha bebis sovande i sängen. Bebisen sover också tryggast på egen hand, samtidigt som nyblivna föräldrar ofta vill ha sitt barn nära. I och med bäddens höga kanter får man båda delar, och den funkar lika bra som resebädd. Våra babynest finns i olika utföranden. Kanske vill man ha ett babynest med en snygg färg och mönster? Babysäng India Turkos är ett alternativ, likaså Babysäng Paisley Rosa. Det finns även enfärgade bäddar, så som Candide och NG Baby sovpöl Star Grå. Skynda fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.