Kundservice

Köp en begagnad Apple watch hos Fyndiq

51 fynd

Letar du efter en ny Apple watch? Spana då in vårt sortiment av begagnade Apple watches till riktigt bra pris! Apple watch är en populär smartklocka då det är en perfekt enhet för ett mer hälsosamt liv. Klockan har en mängd olika funktioner och kommer i flera olika modeller och serier - från serie 1 till serie 6. Apple watch har dessutom en snygg och stilren design. Att köpa just en begagnad Apple watch gynnar både miljön och din plånbok. Spana in alla klockor här och köp din nästan nya smartklocka idag!


Filtrera

Varför köpa en begagnad apple watch?

Genom att köpa en begagnad Apple watch bidrar du till mindre miljöpåverkan samtidigt som du kommer spara en hel del pengar. Det finns olika anledningar till att klockorna inte kan säljas till nypris men det betyder inte att din Apple watch inte fungerar eller är i mycket sämre skick. Detta brukar också kallas för Refurbished. Istället för att slänga Apple watches som har mindre defekter eller öppnad förpackning säljer vi dem till lite billigare pris. Du kan spana in alla klockor här på sidan för mer information om varje modell och varför den tillhör just kategorin begagnat.

Vad är en Refurbished Apple watch?

Refurbished är distribution av produkter som tidigare har returnerats till en tillverkare eller leverantör av olika anledningar som kan variera. Kanske har produkten behövt fixas till eller lagats. När produkten sedan returneras justeras den så att den kan vara redo för användning igen. Att köpa en Apple watch som inte är i helt nyskick är alltså väldigt bra då du får produkten till ett billigare pris. Information om standard och skick för varje enskild Apple watch hittar du vid produkt här på sidan.