Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga kretskort & moduler här!

Fyndiqs favoriter

Här finns stort utbud av kretskort & moduler online! Är du en person som tycker om att fixa och trixa med elektronik på olika vis? Då har du kommit till helt rätt plats! I denna kategori hittar du mängder av billiga kretskort och moduler för en rad olika användningsområden. Kanske söker du efter ett kretskort eller kanske kopplingsplattor? Allt detta och mycket mer hittar du här hos oss på Fyndiq! Välkommen att fynda kort och moduler till vrakpriser!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du fler elektronikkomponenter? Vi på Fyndiq har mängder av produkter för elektronik och reparation, så kika igenom vårt breda utbud och se vilka andra viktiga produkter du ska klicka hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ibland behöver man nya kretskort och moduler! Om du tycker om att pilla med teknik, och kanske rent av måste öppna upp din dator och byta kretskort, är det viktigt att du har rätt produkter för detta. Och just därför har vi valt att ägna denna kategori åt kretskort & moduler, vilket betyder att du kan hitta allt från kretskort och prototypkort till transceivers, ucart och bluetooth, samt mycket mer! Kanske vill du montera upp ett gäng PIR sensor moduler eller byta kretskort i en elektronisk produkt? Här hos oss hittar du med största sannolikhet vad du söker!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.