Fri frakt över 299 kr!

Fri frakt över 299 kr!

Fynda billig PS4 kontroll online

124 Fynd

Här hittar du ett stort utbud av PS4 kontroller i all världens färger. Trådlösa handkontroller till playstation 4 som tar ditt spelande till nästa nivå.


Fynda spelkontroll till PS4

Ändra handkontrollen så förbättrar du spelupplevelsen av Playstation4! Här hos oss på Fyndiq hittar du ett brett urval av spelkontroller som på olika sätt bidrar till att du utvecklar ditt spelande. I denna kategori finns silikonskal till PS4 som ger extra grepp, fjärrkontroll för film, dockstation för PS4 och Bluetooth 3.0 PS4 keyboard som gör chattandet med andra spelare mycket lättare. Här finner du även klassiska Sony Dualshock 4 Controller samt bilratten Steering Racing Wheel för just spel med PS4. Det är lättare än någonsin att shoppa online, passa på att köpa dina billiga spelkontroller här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Det blir mycket lättare att navigera över media i PS4 med en fjärrkontroll, en sådan hittar du här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spela koncentrerat med rätt kontroll

Med ett snyggt silikonskal till din Playstation 4 spelkontroll blir greppet stadigare och spelandet mindre utsatt för misstag under kritiska ögonblick. Med en snygg PS4 laddstation kan du ladda två av dina handkontroller samtidigt — och med stil! Ett måste för racingföraren är dessutom det fräcka Racing Wheel, som med montering av en Playstation 4 kontroll i mitten av ratten, ökar spelkänslan avsevärt. Spela med rätt prylar! Skynda att fynda spelkontroller och tillbehör som dockstation här hos på Fyndiq!