Kundservice

Fynda Wii spelkontroll billigt online

749 Fynd

Filtrera

Game on med din Wii spelkontroll

En gång i tiden handlade det enbart om Nintendo och Super Mario, men så är det inte längre. Nu är valmöjligheterna när det kommer till tv-spel stora och en av spel-favoriterna presenteras av Nintendo Wii. Behöver du en ny spelkontroll för att fortsätta spela Wii? Då har du kommit till rätt ställe. Vi på Fyndiq har samlat mängder av billiga spelkontroller till Wii som du kan välja bland, helt beroende på vad du är ute efter. Här finns allt från handkontroll i lila, handkontroll-set motion i flera olika färger och såklart den svarta Wii remote Plus.

Tips för ett lyckat köp

Behöver du en ny spelkontroll till Ps4? Det finns också, men då får du klicka dig vidare till den kategorin. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Wii sport för ett mer aktivt spelande

Wii är den femte spelkonsolen från Nintendo och spelet är mycket populärt bland både barn och vuxna. Det som gör spelet så speciellt är att du bland annat kan spela wii sport, vilket innebär att du i spelet kan åka slalom, bowla eller spela tennis. Det finns även dansmattor och annat som gör att man rör på sig istället för att bara sitta still. Glöm bara inte att köpa batterier till din kontroll! Om du vill ha laddningsbara batterier finns det att köpa bara några klick bort.