Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig firewire kabel online!

Koppla datorn till videokameran! Den som vill ha ett bättre alternativ än USB för att föra över information från sin digitala videokamera till datorn bör investera i en firewire kabel. Firewire används även ofta för att ansluta exempelvis en digitalkamera till en skrivare för att printa ut bilder. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga firewire kablar, så att alla kamera- och videokameraanvändare ska kunna koppla sin utrustning till dator eller skrivare. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Letar du istället efter en USB-kabel? Då kan du leta vidare här hos oss. I kategorin elektronik kan du nämligen hitta alla sorters kablar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kabel som de flesta behöver! En HDMI-kabel eller en USB-kabel vet nog de flesta vad det är. Men många ställer sig frågande när de hör ordet firewire-kabel. Men faktum är att de flesta har någon typ av elektronik som kräver en sådan kabel om den ska kopplas till en annan elektronisk produkt. Den som har fler än ett firewire-tillbehör och inte vill rycka i och ur kablar hela tiden kan även köpa en 3-portars hub till firewire! På den här sidan kan du dessutom hitta kablar med olika längd, som passar beroende på om du exempelvis har en bärbar eller stationär dator!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.