Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig drönare online

447 Fynd

På jakt efter en drönare? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Fyndiq hittar du allt du behöver för att komma igång och flyga drönare. Vi har ett brett utbud av billiga drönare både med och utan kamera och en hel del tillbehör från kända varumärken som DJI. Välkommen att fynda!


Köp billiga drönare online

Drömmer du om att flyga bland molnen? Det kan du göra med hjälp av en radiostyrd drönare som du kan köpa här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ett brett utbud av billiga drönare och tillbehör till dessa för dig att fynda bland. Vad sägs till exempel om en Typhoon TyFly Phone Controlled Drone som styrs med hjälp av din vanliga telefon? Eller du kanske vill ha en klassisk drönare med propeller? Vi har bägge sorter och lite till — välkommen att fynda!

Tips för dig som ska köpa drönare

Det finns mycket att besluta innan du köper din allra första drönare, bland annat om du vill ha en drönare med kamera så du kan fånga världen från ovan eller om du mest vill ha en drönare i racingsyfte. Storleken på drönaren spelar också roll då en mindre variant i regel ger ifrån sig mindre ljud och stör inte din omgivning på samma sätt. Olika drönare kan man även styra på olika sätt, en del använder sig av appar man kopplar upp till sin smartphone medan andra har en kontroll man använder sig av. Vilken drönare passar dig?När du köpt din drönare får du även tänka på att inte flyga där du stör din omgivning – grannens katt är till exempel inte ett stort fan av flygare drönare. Kolla även upp innan du börjar flyga om det är tillåtet att köra drönare där du befinner dig, det finns många appar och kartor som kan hjälpa dig!

Upp i det blå och filma fantastiska filmer

Med drönare kan man verkligen uppleva världen på ett sätt man inte kunnat tidigare — samtidigt som man fångar allt på film. Men alla drönare är inte utrustade med kameror. Vissa är till för ren och skär lek i det fria. Som till exempel 2Fast2Fun Combat Drone Twin Pack vilket är ett två pack drönare som man använder tillsammans — för att skjuta ner den andra, fyra träffar ger vinst. Du hittar också en rad olika smarta tillbehör här såsom propellerskydd, självåtdragande propellrar och smarta fästen, allt för att din drönarflygning ska bli så rolig som möjlig!Planerar du att dela bilder och filmer med allmänheten kan du även behöva tillstånd för att göra detta, så var noga med att kolla upp det innan du laddar upp mästerverken på sociala medier så du vet precis vad som gäller där du befinner dig, oavsett om det är inom Sverige eller utomlands.