Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig drönare online!

Köp billig drönare online hos oss! Drömmer du om att flyga bland molnen? Det kan du göra med hjälp av en radiostyrd drönare som du kan köpa här hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett brett utbud av billiga drönare och tillbehör till dessa för dig att fynda bland. Vad sägs till exempel om en Typhoon TyFly Phone Controlled Drone som styrs med hjälp av din vanliga telefon? Eller du kanske vill ha en klassik drönare med propeller? Vi har bägge sorter och lite till – Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Drönare är roligt, men se till att inte flyga där du stör din omgivning – grannens katt är till exempel inte ett stort fan av flygande drönare har vi märkt här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Upp i det blå och filma fantastiska filmer! Med drönare kan man verkligen uppleva världen på ett sätt man inte kunnat tidigare – samtidigt som man fångar allt på film. Men alla drönare är inte utrustade med kameror. Vissa är till för ren och skär lek i det fria. Som till exempel 2Fast2Fun Combat Drone Twin Pack vilket är ett två pack drönare som man använder tillsammans – för att skjuta ner den andra, fyra träffar ger vinst. Du hittar också en rad olika smarta tillbehör här såsom propellerskydd, självåtdragande propellrar och smarta fästen, allt för att din drönarflygning ska bli så rolig som möjlig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.