Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda Schampo

526 Fynd

Ett bra schampo kan göra underverk för håret och extra bra blir det om du kan hitta det till ett lågt pris. Att välja rätt schampo för just din hårtyp är också viktigt och här hittar du därför alltifrån schampo för torrt och slitet hår till dig som har tunt och fint hår och behöver lite mer volym I håret. Du hittar även schampo för dig som har tjockt och lockigt hår, eller schampo för dig som har torr hårbotten. Fynda loss bland märken som nioxin, Redken, Wella, Matrix, Kms för att bara nämna några.


Köp Billigt schampo hos fyndiq

Grunden för ett bra hår vilar på ett bra schampo. Nu när utbudet gör att vi kan välja och vraka bland silver-, ekologiskt-, sulfatfritt-, mot mjäll-, mot håravfall och schampon som ger håret mer glans, volym eller mindre frizz är det inte alltid så lätt att veta vad man ska ha. Vad vi däremot vet är att om du handlar ditt schampo på nätet, så blir de billigare. Fynda loss bland märken som Redken, Wella, Matrix, KMS för att välja några. För att komplettera köpet spana även in våra balsam.

Schampo för fett hår

Vissa personer har problem med en fet hårbotten då talproduktionen är hög. Om du kämpar med fet hårbotten ska du därför välja ett schampo som motverkar detta och hjälper till att minska talproduktionen. Leta efter denna egenskap vid ditt nästa köp!

Schampo för torr hårbotten

Torrhårbotten kan skapa klåda och irritation och har du detta problem är det viktigt att välja ett schampo som återfuktar din hårbotten. Torr hårbotten kan även skapa mjäll och ett mjällschampo fungerar därför också bra för dig. Leta efter denna egenskap vid ditt nästa köp!

Schampo för lockigt hår

Lockigt hår brukar ofta vara lite torrare än för personen som har platt hår. Detta beror på formen på hårsäcken. Lockigt hår är också mer utsatt för luftfuktighet då hårtypen är mer poröst än rakt hår. Du behöver därför ett schampo som innehåller mycket fukt och glans. Spana även gärna in krämer som hjälper till att definiera dina lockar och få styr på flisigheten eller varför inte en hårinpackning? För extra glans kan även ett serum eller olja för håret vara passande!

Schampo för håravfall

Håravfall kan hända alla och ske I olika åldrar. Håravfall brukar ofta vara genetiskt men kan bero på flera orsaker. Det finns dock schampo som kan hjälpa till att minska håravfallet och får ditt hår att kännas tjockare. Leta efter denna egenskap vid ditt nästa köp!

Så ska du tänka när du köper schampo

Det är viktigt att tänka på vad du har för hårtyp och köpa ett schampo för just den typen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Välj och vraka bland schampo

Ombyte förnöjer som det kan heta både i skönhetsvärlden och i swingervärlden. Är du inte nöjd med ditt Tigi Bed Head Colour Goddess bör du byta för att se vad som händer. Kanske är det ett Moroccan shampoo dina toppar behöver? Här har du råd att ta ut svängarna genom att välja och vraka med gott samvete. Detta då våra produkter är billiga och med det så kan du gå igenom hela vårt sortiment tills du finner den rätta. Men ha tålamod - schampon är dryga och ge inte upp efter första gången.