Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga duschmössor här

Köp billiga duschmössor online här hos oss på Fyndiq! Ogillar du att få håret blött när du tar en simtur i bassängen? Då kan det vara smart att investera i en billiga duschmössa, och massor av billiga duschmössor är just precis vad du kan fynda online här hos oss på Fyndiq! Du kan välja och vraka bland flera olika varianter av duschmössan, till exempel kanske det är en i latex du vill ha? Eller kanske är du mer sugen på en klassisk modell i plast? Kolla igenom det breda utbudet och hitta en badmössa som du gillar, välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp! När vill du använda din badmössa? Vissa mössor är anpassade för simbassängen och andra är anpassade för duschen då du inte ska tvätta håret — så läs i produktbeskrivningarna för att hitta den duschmössa som passar dina behov! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Massor av duschmössor att fynda! Varför ska man ha en duschmössa kanske du funderar på? Jo, det kan vi tala om! En duschmössa är perfekt för de tillfällen då du inte vill eller får blöta ned håret. Kanske duschade du och tvättade håret igår, men vill eller behöver ta en dusch idag med? Då är det onödigt att tvätta håret igen! Eller är det så att du ska ut och simma i en bassäng och avskyr när håret doftar klor? Ha då en badmössa på dig så slipper du få håret vått! Handla olika duschmössor för olika tillfällen online här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.