Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt glittergel för naglar online!

Fyndiqs favoriter

Snygga naglar med glittergel! Sparkle, sparkle är det många som vill göra. Att välja naglarna för att ge extra stjärnglans är otroligt snyggt och gör att man kan förvandla en vanlig outfit till en riktig festblåsa. Här på Fyndiq har vi plockat fram ett gnistrande utbud av billiga nagel gel i olika gnistrande färger. Allt från UV-gel glitter för naglar i guld, silver, blått eller varför inte granit? Eller, varför inte köpa upp dig på ett lager av olika glittergels så du kan variera från humör till humör eller nagel för nagel om känner för det?

Tips för ett lyckat köp! Snygga naglar är något de flesta vill ha så se till att du även har alla tillbehör runt omkring för att få dina naglar till perfektion! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

UV gel för egna gelénaglar! Att det är detaljerna som avgör om man har det där lilla extra är verkligen en sanning när det kommer till att lyxa till det med sina naglar. Och när det kommer till tillbehör till naglar så finns det en hel uppsjö. Här finner du snygga glittergel, men tänk på att du även måste ha en UV-lampa för att lyckas bygga dina gelénaglar. Efter endast två minuter under lampan har du snygga och stabila naglar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.