Kundservice

Fynda Nagelgel till Gelenaglar

2 044 fynd

Här hittar du gelnaglar i mänder till billiga priser. Inspireras av alla våra färger eller köp ett startkit. Vi har allt du kan tänka dig som har med gelenaglar att göra.


Filtrera

Köp nagelgel och gör gelenaglar hemma

Det heter att en bild säger mer än tusen ord. Det funkar även bra att säga en fin hand funkar bättre än ett glatt leende. Med nagelgel kan du enkelt få till den där snygga handen som kan vara avgörande vid en jobbintervju, dejt eller om du vill avleda någons koncentration. Att göra en manikyr är en konst. Men nu när det finns så mycket bra produkter för nagelvård online så kan vem som helst bli proffs på fransk manikyr eller bygga snygga gelenaglar hemma. Här kan du fynda billiga produkter från glittrande UV-gel i blått och i guld, nagelbandsoljor samt andra spännande färger som gör att du kan få till spännande mönster och sticka ut vart du än går.

Tips för ett lyckat köp

För att ditt köp ska bli lyckat gäller det att köpa det du tror du kommer passa i och sticka ut i. För, det gäller att göra intryck, och i dagens stressade samhälle får vi kanske inte mer än bara några sekunder på oss. Tänk då hur mycket en stadigt och välpolerad handskakning kan betyda. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Personlig ut i fingerspetsen

Säg hej då till bara nagellack och hej till gele och gelenaglar! Vi vill att vår insida ska synas, och att visa det ända ut i lillnageln är inte mer än rätt. Här har du chans att med lätta produkter testa dig fram till hur du på bästa sätt kan lyfta din personlighet. Våga vara du och våga visa det med dina naglar. En nagelförlängning med nagelgel är även en förlängning av din personlighet.