Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda Presentkit med Parfym online

111 Fynd

Massa billiga parfymer i presentförpackning

Hitta den perfekta parfymen för din vän, partner eller släkting här. Med ett stort urval av olika märkesparfymer och goda dofter så finner du lätt rätt paket här. Varför nöja sig med bara en after shave eller en billig parfym när man kan fynda ett helt kit till ett superpris? Christina Aguilera parfym eller Dolce Gabbana parfym är en helt fantastiskt gåva, men tillsammans med shower gel och lotion så har man den kompletta doften.

Tips för ett lyckat köp

Med alla valmöjligheter så är det lätt att bli förvirrad, Davidoff kanske ser ut att vara en herr parfym men kan i själva verket vara en doft för kvinnor. Läs beskrivningen noggrant och välj doft efter egna preferenser. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Rätt doft måste passa med rätt person

Det är sant, alla som jobbar på det riktigt stora parfymeriet vet att alla passar inte i alla parfymer. Man kan tycka att det luktar gott i flaskan och på tester, men i verkligheten så behöver den inte alls passa med personen. Välj därför en doft som du tror personen kommer att passa i. På så vis kommer du närmare rätt val och är det en partner så gör du dig själv en tjänst i att välja parfym.