Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig body mist online!

Förföriskt lätt doft! I vardagen kan en parfym lätt bli för tung i doft — och då är body mist ett bra alternativ! Här hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av billig body mist, en lätt doftspray som gör att du luktar gott utan att det på något sätt tar över. Välj och vraka bland kroppsspray med doft av melon, kokosnöt, sandelträ, jordgubb och andra fräscha inslag. Hitta din favorit och gör den till din signaturdoft! Välkommen att shoppa loss bland all body mist vi på Fyndiq samlat online här hos oss — vi har en doft som passar varje tillfälle!

Tips för ett lyckat köp! Vill du lukta gott på jobbet? En body mist ger dig en fräsch doft utan att störa känsliga näsor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

En doftande dimma! Med doftspray får du en fräsch kick på dagen, utan att för den delen låta doften ta över. Till skillnad från parfym som ska verka länge och lukta intensivt, är en body mist istället lätt och frisk, och inte lika långvarig. Många sprayer har dessutom återfuktande och närande effekt på huden, som gör att den känns mjukare och blir full av lyster. Köp en mild doft och spraya över kroppen, inte bara kommer du att lukta godare, du kommer känna dig fräsch och pigg av fruktiga toner med vårdande egenskaper!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.