Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga lådor & korgar hos oss!

Köp billiga lådor och korgar online hos oss på Fyndiq för bästa förvaring! Dags att organisera upp hemmet? Då har du hittat helt rätt. Här har vi samlat ett brett sortiment av lådor och förvaringskorgar för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att få ordning på dina saker. Här hittar du allt du behöver för att få ordning på både stora och små prylar. Välj mellan boxar från Smartstore att placera i förrådet, fina små askar att ha i badrummet och praktiska korgar att ha på hyllan på kontoret. Här finns helt enkelt alla tänkbara förvaringslådor tillsammans med både förvaringskorg och box för dig att fynda bland!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en förvaringskorg eller förvaringslåda som du letade efter? Ingen fara! Om du klickar dig vidare i menyn kommer du hitta mängder av andra bra saker att ha för att skapa ordning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt som behövs för ordning och reda! Är du den som bara lägger ifrån dig saker runt om i hemmet utan att tänka på det? Eller har du barn som inte gillar att städa efter lekstunden? Det behöver egentligen inte vara så svårt. Det lilla som behövs är smarta och tydliga platser för vart sakerna ska vara placerade. Vet man att alla kritor ska ligga i en plastbox som är märkt med kritor är det lika enkelt att plocka tillbaka sakerna efter användning. Det handlar helt enkelt om att organisera med tydlighet — vilket är enkelt med smarta lådor och korgar!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.