Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga plafonder online!

Inred med plafonder! Något vi människor inte kan få nog av är ljus. Men även om det är så viktigt så är det ändå något vi tar som ganska självklart. Ta tag i ljuset och inred så rummen kommer fram ur mörkret så blir du på bättre humör. Här på Fyndiq har vi samlat billiga plafonder i allt från LampGustaf plissé plafond i vitt och väggplafond i trä till gosiga plafonder med mönster som passar i små barns rum och som både sprider ljus och glädje. Passa på att fynda lampor till alla rum i hemmet.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att ta det naturliga ljuset i beaktning när du handlar lampor. Och när du handlar plafonder online så tänk på att storleken blir rätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En snygg plafond gör mycket! Vi tillbringar många timmar i våra hem. Därav är det av stor vikt att du trivs i ditt hem. Och med rätt belysning ökar chanserna till trivsel. Med en taklampa i form av en plafond får du ett vackert sken och en härlig mjukhet i rummet. Har du ett dimmersystem kan du även reglera styrkan på ditt ljus. Här finner du plafond i tyg, plast eller varför inte en takplafond i kristall för att få rummet att glänsa på bästa sätt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.