Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Ljus & Ljuslyktor online!

Köp doftljus & ljusstakar till hemmet! Vill du få till den rätta stämningen i ett rum eller bara hitta pricken över i:et behöver du inte leta länge till. Ljus och ljusstakar har något magiskt över sig som kan förändra karaktären i ett helt rum. Här på Fyndiq vill vi lyfta upp ljusen i alla dess former så du lätt ska kunna hitta en modell eller ett doftljus som passar just dig. Stearinljus och värmeljus är något som vi alla bör ha hemma. Men ska du inreda med ljus bör du kolla närmre på vårt utbud av ljuslyktor, lampett och kandelabrar. Fast ibland kan det räcka med att liva upp rummet med ett par snygga ljushållare. Oavsett vad det är du är på jakt efter så har vi både ett stort och billigt utbud som det bara är för dig att dyka ner i.

Tips för ett lyckat köp! Ljus är ingen färskvara så om du tröttnar kan du bara gömma ljusen i ett skåp och sedan ta fram dem när du vill ha en varmare stämning i ett visst rum. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inred med ljus! Att dekorera hela vardagsrummet med doftljus kan känna som en bra idé, men när huvudvärken kommer, kommer du även önska att dina vackra ljus var doftlösa. Vill du bara lägga till en fin detalj i hemmet är ett blockljus alltid ett uppskattat köp. Kombinera olika storlekar och former på ett vackert fat och sätt din personliga prägel. Och kanske kan du toppa med några doftljus. När du är varm i kläderna så passa på att blicka ut mot altanen eller balkongen för att sprida ljus på utsidan med en ljuslykta eller bordslykta.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.