Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga mattor online!

Inred med snygga mattor! Inredning i alla dess former är ett ämne som många av oss håller kärt, och det är ju inte så konstigt! Hur det ser ut runt omkring oss i vårt hem påverkar oss mycket, så det är klart att man vill göra allt för att man ska trivas. Att ha snygga mattor hemma är därför ett måste för många, så det är ingen slump att vi på Fyndiq har samlat ett stort och härligt utbud av just mattor. Mattor som är billiga och snygga, så att alla kan hitta något som passar i ens hem!

Tips för ett lyckat köp! Står du kanske i valet och kvalet mellan två mattor, till exempel heltäckningsmatta och patchwork matta? Välj alltid det som kommer att göra ditt hem så härligt som möjligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En matta för varje rum! Varje rum kräver sin egen matta. I sovrummet kanske man vill ha en mjuk ryamatta att sätta fötterna på när man går upp på morgonen medan köket vill ha en fin trasmatta på sitt golv. När du shoppar mattor online kan du i alla fall alltid hitta vad du är ute efter, eftersom utbudet är betydligt större än i butik! Så oavsett om du vill ha stora mattor, plastmattor eller helt enkelt billiga mattor, så har du kommit rätt. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.