Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mattor här

Inred ditt hem med snygga, billiga mattor som du kan fynda online här hos oss! Inredning i alla dess former är ett ämne som många av oss håller kärt, och det är ju inte så konstigt! Hur det ser ut runt omkring oss i vårt hem påverkar oss mycket, så det är klart att man vill göra allt för att man ska trivas. Men har du tänkt till kring mattorna på golven hemma? Att ha snygga mattor hemma är ett måste för att få den där riktigt ombonade känslan och kan ge hela rummet dess personlighet. Däremot behöver du inte spendera en förmögenhet, för här hos oss på Fyndiq kan du nämligen fynda massor av billiga mattor smidigt och enkelt. Vi har både runda mattor och fyrkantiga mattor, eller varför inte satsa på en rektangulär eller oval matta? I vårt breda utbud finns en matta för varje hem och rum. Och vad är egentligen smidigare än att shoppa mattor online? I produktbeskrivningen ser du mattans alla mått och tvättråd, så innan du lägger dina mattor i varukorgen kan det vara smart att ta en titt där — så säkerställer du att mattan blir skräddarsydd för platsen du vill placera den på. Kolla in vårt enorma sortiment och hitta massor av mattor online att välja och vraka bland. Välkommen att fynda mattor i regnbågens alla färger och i olika former, för kom ihåg: Fyndiq är platsen att fynda billiga mattor på!

Tips på ett lyckat köp! Står du kanske i valet och kvalet mellan två olika mattor, till exempel stor heltäckningsmatta och en mindre rund patchwork matta? Antingen så köper du båda två, eller så väljer du den matta som du gillar allra mest och tror kommer att göra ditt hem så härligt som möjligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En billig matta kan förgylla varje rum! Visst är det så att alla rum kräver sin egen matta. I hallen vill du såklart välkomna dina gäster med en praktisk dörrmatta, men varför inte välja en skojig liten matta? Här finns både mattor med roliga budskap på och mattor inspirerade från olika tv-serier och filmer. Har du sedan en lång korridor in från hallen kanske en avlång gångmatta skulle vara något? Då kan du välkomna alla besökare genom att låta dem gå på röda mattan in i hemmet! Sen i sovrummet kanske du vill gosa in tårna i en mjuk och fluffig matta när du kliver upp på morgonen och då är den en annan typ av matta du ska välja. Här finns allt från klassiska konstfällar till vanliga ryamattor, så du behöver bara välja ut den matta du vill ha — eller kanske köpa alla billiga mattor du ser! När shoppar mattor online här hos oss på Fyndiq får du se tusentals olika alternativ och kan hitta både trasmattor till köket och finmattor till vardagsrummet eftersom utbudet är betydligt större hos oss än i en vanlig butik. Med andra ord: oavsett om du vill ha stora mattor, plastmattor eller kort och gott ett gäng billiga mattor att klä dina golv med, så har du kommit rätt. Passa på att fynda svarta mattor, vita mattor, mattor i olika färger och mattor i olika former online här hos oss redan idag — du kommer inte bli besviken!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.