Väggklockor

2 855 Fynd

Håll koll på tiden med en snygg och billig väggklocka! Upptäck vårt breda sortiment av väggklockor och väggur i många olika modeller, färger och storlekar för hemmets alla rum.


Håll koll på tiden med en väggklocka

Den smarta telefonen i all ära, men när det kommer till att hålla koll på tiden när vi är hemma så är den analoga klockan en klocka vi litar på och finner trygghet av, bara genom att lyfta blicken. Inte heller att glömma att det är en riktigt snygg inredningsdetalj för hemmets alla rum. Snygga och pålitliga väggklockor har vi gott om här på Fyndiq till riktigt billiga priser med snabba leveranser, så det är bara att kolla igenom vårt breda sortiment och klicka hem dina favoritklockor. Oavsett om du vill ha en väggklocka med visare eller med siffror så kan du hitta den här hos oss.

Väggklockor i olika storlekar

Våra väggurkommer i många olika modeller och storlekar så det är alltid bra att ha en idé redan innan du börjar leta vad för typ av klocka du är ute efter och vart den ska placeras. En stor och tydlig klocka som kommer sätta sig perfekt på köksväggen eller en mindre mer diskret klocka i hallen? Det bästa är att se väggklockan som en del av inredningen, lite som en tavla så är det enklare att finna någon som du tror kommer passa in just i ditt hem.