Fynda billiga ljuspåsar online

1 Fynd

Fynda en billig ljuspåse på nätet

Visst är det så att värmeljus sprider värme och ger hemmet en myskänsla. Men visste du att du kan öka mysfaktorn ytterligare? Det gör du genom att stoppa ner ditt värmeljus i en ljuspåse! Vi på Fyndiq har samlat massvis av billiga ljuspåsar online hos oss. Vad sägs till exempel om ljuspåsen ""Ängel och ordspråk! som du kan ha ett glas eller annan ljuslykta i, för att sedan taäda ditt värmeljus? Kika igenom vårt breda sortiment av ljuspaåar i alla möjliga former och stilar — du hittar med största sannolikhet en ljuspåse du faller pladask för! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Lämna aldrig ljus tända när du lämnar rummet, alla ljus utgår en brandrisk och bör därför aldrig lämnas obevakade eller glömmas bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ljuspåsar för alla tillfällen

Hos oss på Fyndiq hittar du massvis av spännande ljuspåsar med såväl vackra motiv som djupa budskap. Kanske föredrar du en ljuspåse för den romantiska dejten? Då kanske du ska kika närmare på ljuspåsarna sweet love, som är tre stycken ljuslyktor i flamskyddsbehandlat papper. Dessa kan du enkelt fylla med sand eller något annat i botten och sedan sätta värmeljus i, och då spelar det ingen roll om du har matchande ljuslyktor eller ej. Smart vä