Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga rumsdofter online!

Ett harmoniskt hem! Ett väldoftande hem är mer hemtrevligt och trivsamt — med vårt stora utbud av billiga rumsdofter kan ditt hem både kännas lugnare och fräschare. Hos oss finner du allt från rökelse till meditation, till doftolja för doftkrus och doftsten samt en och annan doftpåse att lägga i byrålådan. Låt ditt hem eller dina klädskåp dofta av sandelträ, fresh linen, lavendel och clean cotton. Vi har även väldoftande dammsugarkulor samt torkad Salvia som renar energierna i rummet. Välkommen att fynda dofter för ditt hem online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Doftpåsar är så finurliga att du med lätthet kan placera dessa i allt från bilen, till dammsugaren eller i byrålådan — passa på att köpa dem här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Meditera som om du vore i Indien! En behöver inte ta sig till ett yogacenter i Goa för att hamna i ett avslappnat, meditativt tillstånd — med tålamod och lugn — gärna i kombination med just rumsdoft som rökelse, är du ett stort steg på vägen mot en mer avstressad vardag. Hos oss finner du allt för din lugna stund, rökelser med dofter som vanilj, vildfikon och viol samt eteriska oljor, doftande incense och smidiga oljebrännare. Gör ditt egna välmående en tjänst och ta ett behövligt avbrott i vardagen med våra samlade produkter — som går lätt och snabbt att inhandla och få hem. Shoppa rumsdoft online hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.