Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda tändstickor billigt online hos oss på Fyndiq! Ska du tända ett ljus, en brasa eller vill få fyr på något annat? Varför inte göra det med stil, precis som en riktig cowboy, och använda tändstickor! Varför ta steget längre och även införskaffa en tändsticksask som är snygg också? Asken och stickorna blir på så vis en inredningsdetalj som samtidigt är användbart! Vi har samlat massor av olika billiga tändstickor för dig att klicka hem enkelt och bekvämt. Kolla in sortimentet och skynda att fynda tändstickor redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du inte bara köpa en sak? Kolla igenom våra olika kategorier för att hitta just det som du är ute efter. Sökfunktionen fungerar dessutom utmärkt om du söker efter någon specifik pryl! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tändstickor behövs alltid i hemmet! Visst är det irriterande när man behöver tändstickor, och så inser man plötsligt att de är helt slut? Tändstickor är något som sällan behöver köpas eftersom de ofta räcker länge — det är också just därför som man ofta glömmer att köpa dem och det blir extra störigt när tändsticksasken tar slut. Passa på att köpa hem ett lager med tändstickor så att det räcker länge och väl! Välj mellan personliga motiv på tändsticksask, såsom fjärilar, Volvo, tulpaner, fåglar eller fjädrar. Vad väntar du på? Köp nya tändstickor innan de gamla tar slut!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.