Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

StartsidaKampanjer
Black Friday 2023 | Black Friday-erbjudanden

BLACK FRIDAY 2023

Black Friday erbjudanden hos Fyndiq

Årets absolut största shoppingevent närmar sig med stormsteg. Black Friday 2023 infaller fredagen den 24:e november, och förväntas bli den största någonsin. Mängder av människor runt om i vårt land kommer fynda i varor som de inväntat reducerad kostnad för. Av dessa människor kommer många att vända sig till oss på Fyndiq, och de gör de rätt i.

Här kommer du att hitta alla våra grymma Black Friday deals!

Shoppa Black Friday fynd efter kategori

Är du ute efter något speciellt? Checka in våra kategorier med utvalda fynd!

Fyndiqs Black Friday 2023

I vår stora Black Friday-fest där du kommer att hitta allt från kläder, skor och parfym till leksaker, hörlurar, klockor, inredning och verktyg samt mycket mer. Missa inte våra schyssta erbjudanden och tusentals utvalda produkter till riktiga Black Friday-priser!

Fyndiq skiljer sig en hel del mot många av konkurrenterna. För de allra flesta företag så är ett event som Black Friday 2023 något som sticker ut. En oas i all öken av fullpriser som infaller en gång om året. Förutom Black Friday 2023 kanske man dessutom erbjuder rabatterade priser en eller ett par fler gånger om året. Men that’s it. Som sagt, hos oss fungerar det annorlunda. Fyndiqs hela väsen vilar nämligen på just konkurrenskraftiga priser. Hos oss kan man fynda hela året om. Hos oss kan man hitta allt från ett halsband till en ny TV för priser som ingen av våra konkurrenter skulle kunna erbjuda.

Med detta sagt så vill vi poängtera att Black Friday 2023 kommer att vara vårt största event på året. Priser som redan innan denna shoppingfredag varit skrämmande låga blir nu ännu lägre. Människor på jakt efter allt möjligt - kläder, teknikprylar, tidiga julklappar, skämtartiklar, leksaker – kommer att kunna fynda loss under Black Friday 2023 hos Fyndiq.

Varmt välkomna till oss!

Vårt utbud under Black Friday 2023

Precis som alla dagar om året så kommer utbudet av varor på Black Friday 2023 vara störst i Sverige. Det har blivit lite av Fyndiqs grej att erbjuda flest produkter inom alla kategorier. Detta kommer vi att fortsätta med.

Under Black Friday 2023 kommer du att kunna fynda i en stor variation av varor hos Fyndiq. Här kommer några förslag på kategorier som kanske hjälper dig att hitta rätt:

Elektronik

Dags att äntligen införskaffa en ny TV? Eller är det hörlurarna som sedan länge lämnat mycket att önska och därför bör bytas ut? Under Black Friday 2023 hos Fyndiq kommer du att kunna hitta mängder av elektronikprylar till oslagbara priser. Se till att infinna dig på vår hemsida fredag 24 november för att se vad just du vill beställa!

Gaming


Black Friday 2023 kommer, på många sätt, att vara en högtid för gamers. Vad behöver du för att göra din gaming-upplevelse fulländad? Hos oss hittar du allt ifrån stolar till handkontroller, tangentbord, möss, hörlurar och laddare av olika slag. Gå in och titta till vårt utbud redan nu, annars ses vi den 24:e november!

Fest och party


Alla gillar en bra fest. Med hjälp av Fyndiq, särskilt under Black Friday 2023, kan du göra ditt party perfekt. Hos oss hittar du prylar som lyfter varenda festarrangemang. Detta oavsett om det handlar om nyårsfirande, barnkalas, julfest eller annat. Girlanger, ballonger, skämtartiklar och ljudanordningar. Vad behöver du?


För hemmet

Vad som gör att man trivs i sitt hem varierar förstås oerhört mycket från hushåll till hushåll. I vissa fall föredras det stilrena med större öppna ytor. Andra människor föredrar den lite myllrigare tillvaron i vilken många saker skapar ett hem. Oavsett vem du är och vad du skulle vilja ha i ditt hem så garanterar vi att du hittar vad du söker hos Fyndiq. Om du dessutom väljer att titta in under Black Friday 2023 så kan du spara en ordentligt slant på ditt köp.

Hörlurar

Få områden har utvecklats så mycket under det senaste decennium som marknaden för hörlurar. Allt fler varumärken har gett sig in i kampen om kunderna. Nya lösningar avverkar varandra ständigt och trådlöst blir allt mer populärt. Under Black Friday 2023 hos Fyndiq kommer du att kunna fynda i högkvalitativa hörlurar i en mängd olika prisklasser. När det gäller denna typ av produkt så har vi garanterat något för precis alla smaker och plånböcker.

Hälsa och skönhet

På Fyndiq har vi alla typer av produkter när det kommer till hälsa och skönhet. Oavsett vad du letar efter i denna kategori så lovar vi att du hittar vad du söker hos oss. Vi erbjuder kosmetika, parfymer, fotvårdsprodukter, ansiktsmasker och mycket, mycket mer. Under Black Friday 2023 kommer du att kunna fynda extra mycket. Då finns mängder av våra produkter inom hälsa och skönhet tillgängliga för ett skrämmande lågt pris. Håll utkik!

Varför Fyndiq under Black Friday 2023?

Fyndiq är Sveriges ohotat största plattform för prisvärda produkter online. Detta blir aldrig så tydligt som under Black Friday, och 2023 års upplaga blir mer intensiv än någonsin. Vi erbjuder högkvalitativa och prispressade produkter i alla olika kategorier. Hos oss finns något för alla. För den som efterfrågar de bästa produkterna på marknaden. För den som prioriterar att inte spendera så stora summor pengar men ändå vill ha bra produkter. Vi är dessutom stolta att kunna erbjuda goda garantier och returvillkor till alla kunder.

Det finns många anledningar till varför det är en god idé att vända sig till Fyndiq för Black Friday 2023. Detta är några av dem.

Saknar du svar på dina frågor? Kontakta vår skickliga kundtjänst så hjälper vi dig!

2023 års Black Friday

På andra sidan Atlanten har detta shoppingevent varit en stor sak i många år. I Europa och Sverige tog det lite längre tid för Black Friday att ta fäste, men 2023 tycks bli ett år då rekord slås. I år väntas rekordmånga svenskar delta i handlandet under fredagen 24 november. Rekordmånga köp förväntas genomföras och allt fler företag förväntas ansluta till traditionen. På Fyndiq har vi vi bunkrat upp med mängder av fynd som vi kommer att erbjuda under Black Friday 2023. Det är långt ifrån första året som vi deltar, och därför känner vi oss mer erfarna än många av konkurrenterna.

Vi är redo att pressa priserna mer än vi någonsin gjort förut, helt enkelt. Välkommen in till oss under Black Friday 2023!

Att fynda under Black Friday 2023

Det är roligt att fynda. Detta är en inställning som lägger grunden för hela Fyndiqs verksamhet. Om inte annat så kan detta förstås skönjas i vårt namn. Black Friday 2023 ger en utmärkt möjlighet för människor att fynda ännu mer än vad de redan kan göra hos oss. Vi erbjuder nämligen ett extra stort utbud av varor för extra pressade priser. Ju större köp du planerar att göra, desto mer pengar kan du spara. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa varor av många olika slag. Från dyra elektronikprylar till mindre och enklare produkter. I vårt sortiment finns varor för alla människor. För de som prioriterar att ha den bästa kvaliteten på produkter och för de som vill hålla tillbaka kostnaden en aning.

Tips inför Black Friday 2023

Är du sugen på att fynda men vet inte riktigt vad du vill införskaffa ännu? Vi har sagt det förut och säger det gärna igen: På Fyndiq har vi varor av alla typer och för alla människor. Du kommer säkerligen att hitta något som du vill ha om du tittar igenom vårt stora sortiment av varor. Vi kan dessutom garantera att du kommer att kunna matcha varan du är intresserad av med den kostnad du vill lägga. Detta är en av det stora fördelarna med att ta hjälp från Fyndiq. Vi riktar inte enbart in oss på de kundgrupper som vill spendera mest pengar. Vi koncentrerar oss inte heller enbart på prispressade produkter.

I denna text kommer vi att komma med ett antal förslag på produkter som du kan rikta in dig mot under Black Friday 2023. Om du har några frågor om produkterna, priserna eller om Fyndiq: Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att räta ut dina frågetecken!


Jul, jul, strålande jul

Julen står för dörren och detta är något som de allra flesta är exalterade över. Julkänslan lär inte heller minska när de väljer att spana in Fyndiqs utbud av julprylar under Black Friday 2023. Vi erbjuder nämligen Sveriges största utbud när det kommer till denna typ av produkter. När fredagen 24 november inträffar är det bara två dagar kvar till första advent. Passa på och införskaffa nya julsaker, och varför inte julklappar, redan då. Vi kommer att lägga ut mängder av julprylar för fyndpriser under Black Friday 2023.

Kalendrar


Av alla saker som vi förknippar med jul så är ändå adventskalendern en av de mest positivt laddade. Ett utmärkt sätt för både gammal och ung att räkna ner till den stora dagen. Hos Fyndiq finns mängder av kalendrar, för stora och små, och i många olika utformningar. Den 24 november kommer vi att pressa ner priserna extra på årets kalendrar, så håll utkik!

Julpynt

Dags att införskaffa ny julbelysning? Kanske har den gamla stjärnan eller ljusstaken spelat ut sin roll? Det är en bra idé att titta in på Fyndiq under Black Friday 2023 om man är ute efter julpynt. Vi erbjuder en lång rad produkter av hög kvalitet och till nästan löjligt låga priser.

Julklappar


Sist men inte minst, på jultemat, vill vi slå ett slag för att införskaffa julklappar på Fyndiq. Och varför inte göra det direkt under Black Friday 2023? Det är en god idé för plånboken, eftersom priserna pressas extra hårt. Det är också en god idé för stressnivån, eftersom det innebär att man kan bli klar med inköpet i god tid innan jul. Det är, helt enkelt, en god idé överlag!

Ett slag för kök och hushåll

Att införskaffa nya prylar till köket och/eller hushållet kittlar dödsskönt i kistan för många. Att dessutom göra det när priserna på de varor man vill köpa är låga är extra tillfredsställande. När du tittar in hos Fyndiq under Black Friday 2023 kan dessa tillfredsställelser införlivas hos dig. I vårt sortiment hittar du mängder av produkter som kommer att göra ditt kök och ditt hushåll till en bättre plats. Från knivset och köksredskap i olika prisklasser och från mängder av varumärken -  till luftrengörare, popcornmaskiner, drinkmixers och massor, massor av annat.

Vad behöver du till ditt kök och hushåll? Under Black Friday 2023 hos Fyndiq hittar du det som du letar efter. Vi ses då!

Något för de små

När det kommer till leksaker finns det inget annat företag i Sverige som slår oss på fingrarna. Detta gäller såväl storleken på utbudet som kvaliteten och roligheten i produkterna. Barn gillar olika leksaker, och på Fyndiq hittar du något för alla smaker. Några av de leksaker/barnprodukter som du kan fynda på Fyndiq under Black Friday är:

Spel

Tidlösa klassiker eller nya innovativa spel, vad föredrar du? Vi erbjuder en lång rad spel av olika typer och anpassade för barn i olika åldrar. Hos Fyndiq finns spel som är både spännande, lärorika och sanslöst roliga att spela – både för vuxna och för barn. Titta igenom utbudet och fynda under 2023 års Black Friday.

Utstyrslar

Vem får det lov att vara? Hos Fyndiq finns mängder av förklädnader som möjliggör för barn att klä ut sig till den de vill vara. Prinsessor, läskiga monster, superhjältar och mycket, mycket mer. In och frossa under Black Friday och fynda i maskeraddräkter av varierande slag.

Cyklar

Hos oss på Fyndiq finns mängder av cyklar, i olika färger, för barn i alla åldrar. Titta igenom vårt stora sortiment och välj den cykel som du vill köpa. Om du vill spara en extra slant så kan vi redan nu utlova ännu lägre priser under Black Friday 2023. Passa på!

Sport

Alla stora idrottsstjärnor har börjat någonstans. Hos Fyndiq finns mänger av produkter som gör att ditt barn får testa på sport av olika slag. Förutom ett stort utbud av bollar kan vi erbjuda målburar, korgar och annat som öppnar för både övning och tävling.

Handla säkert under Black Friday 2023


Mängder av företag kommer att ge sig in i kampen om kunderna under årets Black Friday. Fyndiq är en av Sveriges största aktörer under denna shoppinghögtid, men vi är långt ifrån ensamma. Det finns förstås många företag som matchar den seriositet och kundtrygghet som vi kan erbjuda, men det finns också motsatsen. När du letar efter fynd kommer det därför att vara viktigt att du säkerställer att företaget du väljer är seriöst och gör vad de lovar. Googla gärna på företaget i fråga och läs om vad tidigare kunder tycks.

Black Friday och Fyndiq

Den amerikanska shoppinghögtiden tog fäste på allvar i Sverige för snart 10 år sedan. På Fyndiq var vi snabba på bollen. Detta har gett oss ett försprång gentemot många av våra konkurrenter. Vi är vana vid att arbeta med extra prispressade fynd under Black Friday. Är du på jakt efter att fynda? Kanske behöver Tv:n, hörlurarna, stavmixern eller jeansen bytas ut, och du jagar det bästa priset? Då kan vi slå ett slag för att titta igenom Fyndiqs arsenal av varor. Vi har någonting för alla behov och i alla prisklasser, alltid till konkurrenskraftiga priser. Om du dessutom vill spara ytterligare pengar på ditt köp: Se till att gör ett besök på vår hemsida under Black Friday, 24 november, 2023!

Har du frågor om Black Friday?

Fyndiqs kundtjänst finns tillgängliga för alla typer av frågor. Om du har spörsmål om våra produkter, priser, om vårt företag eller om hur vi jobbar med Black Friday – Ta kontakt med vår skickliga kundtjänstpersonal så rätar vi ut eventuella frågetecken.

Fler fynd under Black Friday

Fyndiq är Sveriges största fynd-plattform. Hos oss kan du alltid hitta det du behöver till ett pris som passar just dig. Det är grundidén i hela vår verksamhet och något som gjort att vi nått dit där vi är idag. Vi erbjuder alltid låga priser på högkvalitativa varor. Detta innebär att vi tar smart shopping till helt nya nivåer då Black Friday 2023 nalkas. Under den stora shoppingfredagen kan du göra kap på ett sätt som du inte trodde var möjligt förut. Årets rabatt-evenemang kommer att innehålla fler pressade priser än någonsin.

Passa på att fynda under Black Friday 2023!

För mobilen

Många skulle hävda att mobiltelefonen är en av de viktigaste prylarna som vi människor äger. Kanske till och med den viktigaste. Stora delar av våra liv levs genom telefonen och därför förtjänar den att tas om hand. På Fyndiq kan vi stolt säga att vi erbjuder Sveriges absolut största utbud av tillbehör till mobiltelefoner. I vårt sortiment hittar du mängder av olika produkter för alla typer av telefoner. Det spelar ingen roll vilket varumärke din telefon har, eller vad du letar efter för typ av produkt. Precis som med alla andra varor så kan vi erbjuda produkter av varierande prisklass, funktion och färg.

Passa på att köpa dina mobiltillbehör under Black Friday!

Mobilskal

Hur väl skyddad är din telefon? Hos Fyndiq kan du fynda i mängder av olika skal. Vi erbjuder lösningar i alla färger, former och material. Detta för att alla kunder ska hitta en lösning som passar för just dem. Under Black Friday 2023 kommer vi att släppa massor av mobilskal till löjligt låga priser. Håll utkik och fynda i ditt skal under årets bästa dag!

Mobiltillbehör

Vi stannar inte vid skal till mobiltelefonen. Vi erbjuder mängder av olika produkter som fungerar som goda tillbehör. Bland annat kan du naturligtvis köpa laddare, både adaptrar och sladdar. Även hörlurar, kameraskydd och pulsklockor är tillbehör som du kan fynda i under Black Friday.

Sport och fritid


På Fyndiq älskar vi sport och fritid. Detta kommer att märkas särskilt väl under årets Black Friday. Vi planerar nämligen att satsa hårdare på fynd av den här typen av produkter än vi någonsin gjort tidigare. Vårt utbud av varor inom sport och fritid är stort och det växer hela tiden. Den 24 november kommer en stor portion av detta utbud att läggas ut för ännu lägre pris än vad de redan har.

Titta igenom vårt utbud av sport- och fritidsartiklar idag. Besök gärna vår sida in igen under Black Friday 2023 och investera i de varor som du vill ha!

Klockor

Är det dags att investera i en ny klocka? Glöm då inte att göra ett besök på Fyndiq under Black Friday 2023! I vårt stora sortiment finns ett av Sveriges största utbud av klockor av varierande slag och pris. Vi garanterar att du hittar någonting som passar för just dig. Vare sig du letar efter av klockor av de dyrare slaget eller om du föredrar att spara en slant så länge klockan går rätt – ja, då kommer du säkerligen att hitta något i vår klockarsenal. Förutom att vi har klockor av varierande varumärken och i olika prisklasser har vi dessutom gott om tillbehör. Batterier och armband till din klocka finns att hitta hos oss.

Använd sökverktyget för att nå fram till de produkter som är mest relevanta för dig. Kom också ihåg att Black Friday nalkas. Då finns det möjlghet att spara en slant på din blivande klocka under den stora shoppingfredagen.

Black Friday – En relativt ny företeelse

Ja, i alla fall om man talar om Black Friday i Sverige. Den amerikanska shoppingtraditionen dateras tillbaka flera decennier i hemlandet. Fredagen i slutet av november har under flera generationer varit förknippad med fyndande av varor av olika slag. I Sverige och övriga världen var vi senare på bollen. Det är först under det senaste decenniet som Black Friday har kommit att bli en tradition bland gemene svensk. Man kan lugnt säga att den ökande förekomsten av online-shopping har bidragit starkt till denna utveckling. Om detta råder det inga som helst tvivel.

På Fyndiq har vi varit med på Black Friday-tåget sedan långt innan 2023. Vi såg potentialen i shoppingfredagen och valde därför att pressa det redan pressade priserna ytterligare. Detta visade sig vara en hit. Idag vänder sig mängder av konsumenter till Fyndiq varje år för att inhandla årets Black Friday-fynd. Eftersom vi kan erbjuda både låga priser, högkvalitativa produkter och snabba leveranser har vi blivit ett självklart val för många.

Har du frågor om Black Friday 2023?


Fyndiq finns tillgängliga för alla typer av frågor och funderingar om Black Friday 2023. Skicka ett mail eller ring till vår kundservice så rätar vi ut dina frågetecken!

Black Friday deals på Fyndiq

Under årets största readag kan du göra riktiga fynd hos oss på Fyndiq. Vi har superlåga priser som vi sänker ytterligare under denna fredag som i år infaller den 24 november.

Har du spanat in en vara under en längre tid, men inte riktigt velat slå till? Nu har du chansen att göra det och dessutom till fyndpriser utan dess like! Vi på Fyndiq vill nämligen fira Black Friday riktigt ordentligt och har slagit på stort genom att samla ihop nätets allra bästa Black Friday erbjudanden på en och samma plats. Det betyder att du inte behöver leta länge för att hitta varken fysiska butiker eller speciella Black Friday-produkter, allt du behöver göra är att ta dig till oss på Fyndiq, för här är alltihop samlat under ett och samma tak.

Så fungerar det

Vi på Fyndiq samlar ihop en massa Black Friday-fynd så att du kan göra kap från hundratals olika butiker i hela Sverige, utan att behöva leta dig längre än hit till oss på Fyndiq. Men något att tänka på är att om du beställer flera olika produkter så är chansen stor att de skickas från olika butiker, och då kommer de också att levereras i flera olika paket som kanske inte dyker upp samtidigt. Som vanligt får du alltid billig frakt, oavsett hur många produkter du än beställer. Tänk på att plomberade Black Friday fynd inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vanliga frågor och svar om Black Friday

 • Vad är Black Friday?
  Black Friday, eller “Svart fredag” som vissa säger i Sverige, startade i USA för att kicka igång julhandeln lagom efter Thanksgiving i slutet av november. Från början erbjöds endast unika deals, kampanjer och erbjudanden under denna fredag, från att butiken öppnat till att den stängde. Numera pågår rean under längre tid än 24 timmar och därför har denna tidpunkt på året blivit känd som Black Friday Weekend eller till och medBlack Week. Thanksgiving firas alltid den fjärde torsdagen i september, och som svar på det infaller Black Friday alltid den sista fredagen i november. I år infaller därför den svarta fredagen den 24 november.
 • När kom Black Friday till Sverige?
  Idag firas Black Friday i alla världens hörn – och självklart har rean också hittat hit till oss på Fyndiq sedan flera år tillbaka! På nätet erbjuds deals och nedsatta priser på utvalda produkter, och vår ambition är att vara det självklara stället att börja på!
 • Hur länge pågår Black Friday?
  Traditionellt sett är Black Friday tidsbegränsad till att endast gälla under ett enda dygn, alltså 24 timmar totalt. Numera har allt fler fysiska butiker och onlinebutiker valt att förlänga sin rea vilket betyder att det går att köpa hem fina Black Friday-produkter utan den köpstress och hets som fanns förr när rean var ny. Samma gäller här hos oss på Fyndiq. Vår Black Friday-rea med speciellt utvalda Black Friday-produkter drar igång redan på måndagen och håller på ända till Cyber Monday.
 • Vad är då Cyber Monday?
  När Black Friday var ett nytt påfund handlade konceptet om rea på produkter i fysiska butiker. E-handlarna som sålde elektronik valde då att skapa sig en alldeles egen readag som infaller måndagen efter Black Friday helgen. Denna rea fick namnet Cyber Monday och är lite som en motreaktion på butikernas rea. Numera är dock dessa två reor sammanbakade i varandra eftersom att produkterna reas ut långt längre än bara under fredagsdygnet. Och visst finns spår av reamåndagen kvar i viss mån då vissa elektronikkedjor än idag väljer att utlysa unika reaerbjudanden i sina onlinebutiker under denna dag, utan att matcha prissänkningen i sina fysiska butiker.
 • Jag vill fynda mer, hur gör jag?
  Det bästa av allt med denna rea är att den även är förlängd genom Black week. Hela sista veckan november hittar du låga priser hos oss, så passa på att göra fynd bland produkter som tillbehör till mobilen, accessoarer, kläder, smink och mycket mer.

Vi är peppade, är du? Gör dig beredd på massvis av reapriser på våra produkter lagom till denna shoppingfest!