StartsidaKampanjer
Black Friday Rea 2021 | Black Friday erbjudanden

BLACK FRIDAY 2021

Hitta dom bästa Black Friday fynden här!

BLACK FRIDAY REA

Black Friday erbjudanden hos Fyndiq

På Black Friday den 26 november 2021 slår vi upp portarna till vår stora reafest där du kommer att hitta allt från kläder, skor och parfym till leksaker, hörlurar, klockor och verktyg samt mycket mer. Missa inte våra schyssta erbjudanden och tusentals utvalda produkter till riktiga Black Friday-priser!

Shoppa Black Friday fynd efter kategori

Är du ute efter något speciellt? Checka in våra kategorier med utvalda fynd!

Black Friday deals på Fyndiq

Under årets största readag kan du göra riktiga fynd hos oss på Fyndiq. Vi har superlåga priser som vi sänker ytterligare under denna fredag som i år infaller den 26 november.

Har du spanat in en vara under en längre tid, men inte riktigt velat slå till? Nu har du chansen att göra det och dessutom till fyndpriser utan dess like! Vi på Fyndiq vill nämligen fira Black Friday riktigt ordentligt och har slagit på stort genom att samla ihop nätets allra bästa erbjudanden på en och samma plats. Det betyder att du inte behöver leta länge för att hitta varken fysiska butiker eller speciella Black Friday-produkter, allt du behöver göra är att ta dig till oss på Fyndiq, för här är alltihop samlat under ett och samma tak.

Så fungerar det

Vi på Fyndiq samlar ihop en massa Black Friday-fynd så att du kan göra kap från hundratals olika butiker i hela Sverige, utan att behöva leta dig längre än hit till oss på Fyndiq. Men något att tänka på är att om du beställer flera olika produkter så är chansen stor att de skickas från olika butiker, och då kommer de också att levereras i flera olika paket som kanske inte dyker upp samtidigt. Som vanligt får du alltid billig frakt, oavsett hur många produkter du än beställer. Tänk på att plomberade Black Friday fynd inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vanliga frågor och svar om Black Friday

 • Vad är Black Friday?
  Black Friday, eller “Svart fredag” som vissa säger i Sverige, startade i USA för att kicka igång julhandeln lagom efter Thanksgiving i slutet av november. Från början erbjöds endast unika deals, kampanjer och erbjudanden under denna fredag, från att butiken öppnat till att den stängde. Numera pågår rean under längre tid än 24 timmar och därför har denna tidpunkt på året blivit känd som Black Friday Weekend eller till och medBlack Week. Thanksgiving firas alltid den fjärde torsdagen i september, och som svar på det infaller Black Friday alltid den sista fredagen i november. I år infaller därför den svarta fredagen den 26 november.
 • När kom Black Friday till Sverige?
  Idag firas Black Friday i alla världens hörn – och självklart har rean också hittat hit till oss på Fyndiq sedan flera år tillbaka! På nätet erbjuds deals och nedsatta priser på utvalda produkter, och vår ambition är att vara det självklara stället att börja på!
 • Hur länge pågår Black Friday?
  Traditionellt sett är Black Friday tidsbegränsad till att endast gälla under ett enda dygn, alltså 24 timmar totalt. Numera har allt fler fysiska butiker och onlinebutiker valt att förlänga sin rea vilket betyder att det går att köpa hem fina Black Friday-produkter utan den köpstress och hets som fanns förr när rean var ny. Samma gäller här hos oss på Fyndiq. Vår Black Friday-rea med speciellt utvalda Black Friday-produkter drar igång redan på måndagen och håller på ända till Cyber Monday.
 • Vad är då Cyber Monday?
  När Black Friday var ett nytt påfund handlade konceptet om rea på produkter i fysiska butiker. E-handlarna som sålde elektronik valde då att skapa sig en alldeles egen readag som infaller måndagen efter Black Friday helgen. Denna rea fick namnet Cyber Monday och är lite som en motreaktion på butikernas rea. Numera är dock dessa två reor sammanbakade i varandra eftersom att produkterna reas ut långt längre än bara under fredagsdygnet. Och visst finns spår av reamåndagen kvar i viss mån då vissa elektronikkedjor än idag väljer att utlysa unika reaerbjudanden i sina onlinebutiker under denna dag, utan att matcha prissänkningen i sina fysiska butiker.
 • Jag vill fynda mer, hur gör jag?
  Det bästa av allt med denna rea är att den även är förlängd genom Black week. Hela sista veckan november hittar du låga priser hos oss, så passa på att göra fynd bland produkter som tillbehör till mobilen, accessoarer, kläder, smink och mycket mer.

Vi är peppade, är du? Gör dig beredd på massvis av reapriser på våra produkter lagom till denna shoppingfest!