Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

StartsidaKampanjer
Singles Day 2023 - Handplockade fynd till fantastiska priser

Singles day 2023

Denna Singles Day har vi valt ut de bästa produkterna till fantastiska priser. Det är den perfekta tiden att unna dig eller någon du håller kär med något extra, utan att tömma plånboken. Upptäck våra prisvärda fynd och unna dig något speciellt idag!

Singles Day 2023 på Fyndiq: En hyllning till singlar och fantastiska fynd

Vad är Singles Day?

Singles Day, som firas den 11 november, är en dag dedikerad till singlar över hela världen. Datumet 11/11 representerar fyra "ensamma" ettor, som symboliserar singlars styrka och självständighet. Ursprungligen från Kina, har denna dag växt till en global hyllning, och på Fyndiq är vi glada att delta i firandet.

Fynd för singellivet på Fyndiq

På Fyndiq vill vi att du ska upptäcka handplockade fynd speciellt utvalda för Singles Day. Här hittar du våra bästa produkter som kan göra din dag lite extra speciell.

Handplockade fynd för Singles Day på Fyndiq

Bläddra genom vårt noggrant utvalda sortiment för Singles Day. Här har vi samlat produkter som passar varje stil och smak - från snygga accessoarer och parfym till teknik och skönhet. För oss är varje produkt mer än bara ett objekt; det är ett fynd väntande på att bli upptäckt av dig.

Singles Day i Sverige med Fyndiqs handplockade fynd

Även om Singles Day är relativt nytt i Sverige, vill vi på Fyndiq se till att den firas med stil. Vårt team har lagt ner tid på att välja ut de bästa produkterna för att garantera att du hittar något du älskar.

Hitta ditt fynd på Singles Day hos Fyndiq

Med Fyndiq blir Singles Day en dag av upptäckt. Dyk in i vårt sortiment och hitta handplockade fynd som gör att du känner dig uppskattad och särskild. Och kom ihåg, denna dag handlar inte enbart om att vara singel, utan om att fira sig själv med något speciellt!