StartsidaKampanjer
Singles day - Fynda billigt på Singles Day 2022

Singles day 2022

har vi samlat ihop massor av fina Singles Day-produkter för dig att fynda bland!

Har du hört talas om Singles Day?
11 november infaller högtiden tillägnad världens singlar, och det firas med rejäl Singles Day-rea, i alla fall här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ihop massor av fina Singles Day-produkter för dig att fynda bland – men se till att vara snabb, rean är tidsbegränsad och erbjudandena finns bara att ta del av 11/11 från klockan 00.01 till 23.59. Happy Singles Day och god shoppinglycka önskar vi på Fyndiq!

Single and ready to mingle? Nähä, inte det – men vad sägs om lite finfin shopping då? Vår Singles Day-rea startar igång den 11 november, vilket är dagen då Singles Day infaller. Anledningen till varför man valt just detta datum har faktiskt en ganska fyndig förklaring. När datumet skrivs i siffror som 11/11 ser ettorna ut som ensamma singlar, och vips så förvandlas en vanlig höstdag till en Alla singlars dag – en dag att fira singellivet på, och det vill vi på Fyndiq hjälpa till med!

Unna dig själv lite billig lyx på Singles Day genom att ta del av vår fina Singles Day-kampanj med massor av billiga fynd. Bland våra produkter kan du fynda allt som en singel gillar, behöver eller bara vill ha, så passa på att shoppa loss ordentligt till dig själv eller till singelkompisen. Här finns ett Singles Day-erbjudande för alla!

Fyndiq firar international Singles Day
Alla har säkert någon gång hört talas om hur Valentines Day egentligen är ett påhitt skapat av amerikanska handeln för att öka shoppingen, men har du hört talas om Singles Day? Det är en dag som från början faktiskt uppstod som en skämtsam motreaktion på just Alla hjärtans dag och den press som kommer med att köpa kärleksgåvor till sin partner och alla andra man tycker om. När Singles Day infaller är i stället tanken att man ska fira att man är singel och passa på att unna sig något extra i stället för att handla kärleksgåvor till någon annan. Det man ska göra är att handla prylar helt och hållet till sig själv, och fira att du är den du är – singel och lika fantastisk för det!

Än så länge är Singles Day som störst i Asien, och det är inte så konstigt eftersom att det är i Kina som dagen uppfanns år 1993 på ett kinesiskt universitet. Men fenomenet Singles Day sprider sig över världen och självklart är vi på Fyndiq med och firar! Online här hos oss kan alla glada singlar som är sugna på att shoppa hem lite produkter med Singles Day-tema till sig själva göra riktiga fynd – en present från dig till dig helt enkelt!

Vad är Singles Day-shopping?
Singles Day började kanske som ett skämt, men är numera en erkänd högtid som firas med ren och skär reashopping som infaller den 11 november årligen. Och datumet är ingen slump, skriver du elfte november i siffror blir det 11 11 – hela fyra stycken ensamma ettor. Så om någon nämner 11 11 rea så vet du att det står för Singles Day, dagen då alla fantastiska singlar ska unna sig något alldeles extra bara till sig själva. Är det kanske något speciellt som du länge funderat på att köpa? Under vår singelfest kommer massor av Singles Day-produkter reas ut, så ta chansen att unna dig en riktig shopping spree!

Vi på Fyndiq firar Singles Day med massor av spännande erbjudanden och reavaror på hundratals, nej tusentals, speciellt utvalda produkter som du kan få till bättre fyndpriser än någonsin. Men kom ihåg att vår rea bara pågår just under detta datum – så det gäller att passa på när du hittar en produkt du gillar!

Singles day Sverige är Alla singlars dag
I Sverige är Singles Day ett relativt nytt fenomen, men det stoppar inte oss här på Fyndiq från att fira! Vi vill att 11 november Singles Day ska bli så härlig som den bara kan bli. Därför har vi tagit tillfället i akt att samla ihop massa spännande produkter som du kan köpa till dig själv, för vem blir inte glad av en present – även om avsändaren faktiskt är en själv?

Vi firar Singles Day 2022 med 11 11 rea
För oss på Fyndiq innebär Singles Day inte nödvändigtvis att du måste vara ensamstående, utan för oss handlar det snarare om att vi tycker att det är viktigt att fira att du är du, precis så som du är. Vi tycker helt enkelt att du ska ta chansen att unna dig lite Singles Day-shopping oavsett förhållandestatus! Varför inte passa på att köpa den där parfymen som du tycker doftar så gott? Eller du kanske känner att du vill unna dig lite nya kläder eller ett par märkeskalsonger? Här finns allt och lite till att fynda, och bland våra reaprodukter finns något för alla smaker – alltihop shoppas online till riktiga fyndpriser. Så vilket Singles Day-erbjudande faller dig i smaken? Kolla igenom utbudet och unna dig riktigt ordentligt!

Så shoppar du produkter på Singles Day hos Fyndiq
Vi på Fyndiq har samlat massor av Singles Day-fynd under ett och samma tak. Det betyder kort och gott att du kan göra kap från tusentals olika butiker i hela Sverige, utan att behöva leta dig längre än hit till oss på Fyndiq. Något att tänka på är att om du beställer flera olika reaprodukter så är chansen stor att de skickas från olika butiker, och då kommer de att levereras i flera olika paket som kanske inte dyker upp samtidigt. Som vanligt får du alltid billig frakt, oavsett hur många produkter du beställer. Tänk på att plomberade Singles Day-fynd inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten. Happy Singles Day!