Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga plädar online!

Pläd, filt, täcke — kärt barn har många namn! Något av det mysigaste man kan göra efter en lång dag är att gosa ner sig under en härlig pläd och pusta ut, eller varför inte krypa in i en snug rug? Vi på Fyndiq har samlat mängder av billiga plädar i olika material och design här på nätet så att du kan hitta din favorit. Vad sägs om en varm och skön USB-värmefilt eller kanske en lyxig pläd från Hugo Boss? Här hos oss kan du välja och vraka bland massvis av plädar. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Hör efter vilken superhjälte ditt barn föredrar och överraska med en pläd med tryck! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ull, fleece, polyester eller linne? Vilket material föredrar du när det kommer till plädar? Här på Fyndiq kan du välja och vraka bland mängder av snygga plädar i allt från finstickad ull till fleece. Alla olika filtar har olika användningsområden! För de mysiga stunderna i soffan kanske en härlig pläd eller en filt med ärmar i polyester passar bäst. Men för de lata dagarna i hängmattan kanske en linnepläd passar bättre! Eller du kanske är mer intresserad av en riktig värmefilt för kalla nätter? Eller en USB-filt i fleece som du kopplar direkt till USB-uttaget i datorn? Hos oss på Fyndiq hittar du nog vad du söker!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.