Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga doftljus online!

Stort utbud av doftljus! När mörkret smyger sig på kan det vara oerhört mysigt att tända några ljus. Vill du dessutom skapa en ännu mer harmonisk stämning, och sprida en väldoft genom hela huset, är doftljus något som kommer att passa dig. För vem vill inte att hemmet ska lukta gott? Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av doftljus från kända märken, så att du ska kunna skapa stämning hemma hos dig! Hitta just din doft hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss är det alltid samma frakt, även om du köper en massa saker. Så passa på att beställa hem flera ljus när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dofter för alla rum! Att välja ett doftljus som passar dig kan vara svårt. Det finns så många olika varianter, och doftljuset kan lukta annorlunda beroende på var i huset det står och brinner. Därför kan det vara bra att välja doftljus efter det rum du tänkt att du ska ha det i. Village Candle Lavender kan till exempel passa väldigt bra i badrummet, men vara lite för kraftig och tung för att ha i köket. Letar du istället efter det perfekta doftljuset att ha i sovrummet kan den romantiska doften från Love Rocks passa riktigt bra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.