Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

HTC U11 Life Tillbehör

18 Fynd

Fynda tillbehör till din HTC U11 Life

Om du letar efter billiga HTC U11 Life tillbehör har du kommit till rätt ställe! Vi har allt du behöver för att göra din HTC både personlig och praktisk. Vare sig du är ute efter ett sofistikerat plånboksfodral, ett enkelt skal eller något roligt och färgglatt kan du hitta det hos oss!

Många valmöjligheter

När du vill uppgradera din HTC U11 Life med tillbehör har vi allt du behöver. Våra fodral finns i massor av utföranden och färger, från klassisk stil i läderimitation till färgglada och mönstrade fodral som gör det roligt att använda telefonen. Dessutom hittar du tillbehör som skyddar din HTC från skador och repor.

Praktiska plånboksfodral

Ett plånboksfodral är både snyggt och praktiskt. Fodralet ger ett extra skydd åt mobilskärmen och med fack för kort, sedlar och kvitton kan du lämna plånboken hemma. Dessutom fungerar fodralet som ett bra stöd när du vill använda din HTC för att titta på filmer och videor. Vänd mobilen horisontellt och vik fodralet i fåran på baksidan så har du genast en mini-biograf. Perfekt för till exempel tågresan.

Skyddande skal

Ett enkelt sätt att skydda telefonen är med ett mobilskal. Många av våra skal är stötsäkra och bidrar därmed till en längre livslängd på din telefon. Även här finns alternativet att piffa upp din telefon med en snygg färg.

Om du hellre vill visa upp din HTC som den är har vi ultratunna transparenta skal som skyddar din telefon samtidigt som den fortsätter att kännas liten och smidig i handen.

Ta hand om skärmen

När du använder din telefon i vardagen är det lätt att det blir repor och märken på skärmen. För att du ska kunna njuta av din HTC så länge som möjligt har vi genomskinliga skräddarsydda skydd av plastfilm som du enkelt täcker din skärm med. När skyddet blir slitet kan du bara byta ut det till ett nytt - mycket lättare och billigare än att byta ut hela skärmen!

Hitta de HTC U11 Life tillbehör du behöver hos oss här på Fyndiq idag. Att utrusta din HTC kan inte bli enklare!