Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

HTC U11 Tillbehör

59 Fynd

Tillbehör för din htc u11

I Fyndiqs sortiment kan du välja mellan flera olika mobilplånböcker i flera modeller och färger. Här hittar du också olika skärmskydd och mjuka mobilskal med massor av olika motiv.

Mobilplånbok till din htc u11

Hos Fyndiq hittar du en uppsjö av olika mobilplånböcker till din htc u11. Våra mobilplånböcker passar för dig som vill slippa bära på både plånbok och mobil när du handlar. Mobilplånböckerna har fickor för dina betalkort och id-kort. Du väljer själv om du vill ha en transparent ficka för i ditt id-kort. De flesta modellerna har en extra ficka där du kan lägga pengar eller kvitton. Du som vill ha en mobilplånbok som är lite smäckrare kan fynda bland våra slimmade modeller. Om du tvärtom behöver mer utrymme för kort, sedlar med mera så har vi också så kallade flex-modeller som innehåller massor av extra fickor för förvaring. Tycker du om att titta på filmklipp på mobilen så köp ett skal med stand-case funktion. Med denna funktion så blir ditt fodral som ett litet stativ där du ställer mobilen. Perfekt om du behöver göra saker med händerna samtidigt som du tittar.

Mobilskal till din htc u11 tillbehör

I Fyndiqs breda sortiment hittar du massor av htc u11 tillbehör. Om du letar efter ett smidigt skal som skyddar din mobil från stötar, repor och damm, så hittar du det hos oss. Våra skal är av mjuk plats och är lätta att ta av och på. De är utformade för din mobil så inga funktioner på mobilen kommer att störas av våra skal. Här hittar du en uppsjö av olika färger och ett brett utbud av skal med olika design. Hos oss handlar du alltid till låga priser. Dessutom har vi fri frakt och snabba leveranser.

Skydda din display med skärmskydd

Tänk på att din display är känslig för stötar och andra skador som kan orsaka repor och sprickor. Hos oss hittar du skärmskydd som passar till din mobil. Våra skärmskydd påverkar inte mobilens funktion. Skärmskydden är tunna och av hög kvalité, de kommer inte att påverka mobilens touchfunktion eller bildkvalité på något sätt. Dessa skärmskydd är också lätta att sätta på eftersom de har en självhäftande egenskap. En del av våra skärmskydd har ett UV-filter. Detta filter gör att du ser displayen bättre utomhus i starkt ljus.