Kundservice

Iphone 13 Pro skal

2 745 fynd

Är du på jakt efter nytt och billigt skal till din iPhone 13 pro så har du hamnat helt rätt! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av skal och fodral i olika utföranden, färger och material. Varför inte spana in ett helt transparent skal, ett färgglatt eller ett mönstrat? Vi har något för alla smaker och behov. Fynda ditt nya iPhone 13 Pro skal redan idag!


Filtrera

Fynda billiga iPhone 13 pro skal

Skal är både praktiskt och viktigt då den hjälper din telefon att hålla lite längre. Ibland är olyckan framme och att ha ett extra skydd till telefonen är därför viktigt. I vårt sortiment hittar du billiga och bra skal till din iPhone 13 pro. Fynda bland massa olika material, färger och utföranden. Vi har såklart skal som dämpar stötar och med ringhållare så att du får ett bättre grepp om telefonen. Minska risken för skador och köp ett nytt skal till din iPhone 13 pro redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att skalen på denna sid passar för just modellen 13 pro. Undersök därför vilken modell just du har innan du gör ditt köp. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Vi vill även tips om att vi har laddare till iPhone hos oss eller varför inte spana in våra hörlurar.

Olika typer av Skal till iPhone 13 pro

  • Transparenta/genomskinliga TPU skal

  • Klassiska silikonskal

  • Praktiska mobilskal med kortfack

  • Extra stötdämpande för längre livslängd på din telefon

  • Och självklart har vi MagSafe-kompatibla skal för trådlös laddning

iPhone skal som passar din stil

Förutom att mobilskal håller mobilen hel och ren är skal dessutom en väldigt snygg detalj och kan förhöja vilken outfit som helst! I vårt sortiment har vi därför sett till att ha ett så brett utbud som möjligt så att du kan hitta ett skal till din iPhone 13 pro som passar för just dig och din stil. Skal kan även lätt bytas ut så att du kan ändra utseende på din mobiltelefon utifrån tillfälle. Varför inte spana in ett färgglatt eller glittrigt skal som matchar partkläderna eller ett enfärgat för arbetet? Oavsett vilken smak just du har så hoppas vi att du hittar något hos oss som passar. Välkommen att handla skal och andra tillbehör till iPhone 13 pro hos fyndiq.