Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Plånboksfodral till iPhone 13

3 807 Fynd

iPhone 13 fodral

Ett fodral hjälper dig att hålla din mobil hel längre. Vi har ett enormt utbud av fodral, mobilskal och andra tillbehör för din iPhone 13. Så välj din iPhone modell och klicka hem dina tillbehör och accessoarer redan idag.

Fynda plånboksfodral iPhone 13

Med ett plånboksfodral sparar du plats och det är väldigt smidigt att kunna samla alla dina nödvändiga saker i ett och samma fodral. I själva verket har ett plånboksfodral flera olika fack där du bland annat kan förvara dina kort och kontanter. Dessutom kan du välja att ge din iPhone 13 ett unikt utseende då vi har ett riktigt brett utbud av trendiga fodral med olika stilar och färger. Varför inte använda ett diskret fodral på dagtid för att sedan byta till en färgsprakande design när du går ut med dina vänner.

Fynda iPhone 13 mobilskal

Det finns en uppsjö med olika färger och modeller på våra mobilskal. I själva verket kan du välja mellan både transparenta, mjuka eller hårda varianter. Och ett skal med säkert grepp minskar risken för att din mobiltelefon blir skadad om du tappar den. För att du ska skydda din iPhone till max rekommenderar vi även att du, förutom ett mobilskal, passar på att fynda ett skärmskydd.

Fynda iPhone 13 fodral

De flesta fodralen skyddar både fram och baksida på din iPhone och ett fodral är en billig försäkring mot stötar och slag. Men du har även möjligheten att skapa din unika stil med ett snyggt fodral genom att välja mellan flera olika färger och mönster. Oavsett vilken personlighet eller stil du har finns det bland annat mobilskal, silikonskal, plånboksfodral hos oss till riktigt billiga priser. Välkommen att fynda!

Fynda sportarmband iPhone 13

Med ett praktiskt sportarmband blir din iPhone både smidig och säker att ta med när du tränar. Fodralet hjälper till att skydda din mobiltelefon mot stötar och repor. Dessutom är plasten utformad så att du enkelt kan använda dig av touch skärmen även när din mobil är i fodralet. Du kan enkelt njuta av musik och aldrig missa ett viktigt samtal under ditt träningspass. Armbandet är justerbart med kardborre för en maximal komfort och passform.