Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda enfärgat iPhone 4/4S fodral!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av billiga enfärgade fodral till iPhone 4/4S online! Det är inte lätt att finna ett passande fodral till sin iPhone 4/4S när utbudet är så lockande stort. Men varför bara ha ett fodral när man kan ha så många olika till olika tillfällen? Här på Fyndiq har vi mängder av olika skal till iPhone och andra smartphones, och på just denna sida finner du enfärgade iPhone fodral till din 4 eller 4S telefon. Och eftersom vi dagligen får in nya produkter kan det vara värt att kolla in här då och då så att du inte missar några nyheter.

Tips för ett lyckat köp! Vi byter konstant modeller, så håll koll på att du har rätt modell för rätt fodral. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enfärgade iPhone 4/4S fodral! När du ska hitta ett läderfodral eller en skyddsväska gäller det att utgå ifrån hur du är som person så att du kan trivas med dina tillbehör. En mobilväska till din iPhone med band kan du hänga snyggt runt halsen, och är otroligt praktiskt om du inte har med dig väskan eller inte vill ha den i fickan. Lider du av tvångstankar om att kasta din telefon i vattnet är det otroligt tacksamt för ekonomin att införskaffa ett vattentätt iPhonefodral. Men man kan som sagt ha flera fodral, och det sitter väl till exempel sällan fel att beställa hem ett snyggt läderfodral?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.