Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda iPhone 4/4s Fodral & Mobilväska billigt

2 727 Fynd

Klicka hem ditt iPhone Fodral & Mobilväska billigt hos oss

Letar du efter iPhone fodral har du kommit helt rätt. Här vimlar det nämligen av billiga mobilväskor och mobilfodral iPhone 4. Prickigt och färgglatt, svart och stilrent — Fyndiq fullkomligt kryllar av fräcka skydd till din telefon. Hitta din favoritfärg och design och shoppa loss!

Tips för ett lyckat köp

För att lyckan ska vara lika stor när du får hem ditt fynd som när du först såg det här på Fyndiq är det viktigt att du är noga med att klicka hem en iPhone mobilväska som passar just till den telefonmodellen som du har. Samma noggrannhet gäller för material. Är du till exempel ute efter en mobilväska läder, kolla om den du valt är gjord av äkta läder eller konstläder — inte en helt oväsentlig detalj för att du ska bli nöjd med ditt köp. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Fynda iPhone fodral för det ultimata skyddet

Känner du som så många andra, att skal kan vara roliga och tillfredsställande ett tag, men att man snart gärna vill ta hela skyddsgrejen ett steg längre och införskaffa till exempel en mobilväska iPhone 4? Det är lätt att förstå eftersom samtliga iPhone 4 fodral ger ett suveränt skydd av både fram- och baksida samtidigt som de är snygga och trendiga. Dessutom har ju alla våra fodral iPhone 4 här på Fyndiq sina helt egna stilar och utföranden. Vare sig du är ute efter en Krusell mobilväska, mobilväskor runt halsen eller läderfodral iPhone så har vi något för dig. Välj en mobil väska i rosa, vitt, rött eller svart — ja vi har nog fodral till iPhone 4 i hela regnbågsspektrat här på Fyndiq!