Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda iPhone 4/4s Plånbok & Mobilplånbok

2 064 Fynd

Klicka hem en läcker Mobilplånbok eller iPhone Plånbok

Håll i hatten! På Fyndiq hittar du inte några få, utan hundratals olika plånboksfodral iPhone 4! De finns i lika många färger och former som det finns stilar och personligheter! Så hasta inte utan ge dig själv lite tid att titta igenom detta hav av mobil plånböcker så att du hittar just den iPhone plånbok som faller dig bäst i smaken.

Tips för ett lyckat köp

För att du ska bli så nöjd som möjligt med köpet av ditt nya iPhone 4 plånboksfodral var noga med att kolla så att det du valt verkligen passar den mobilmodell som du har. En mobil plånbok som är gjord för att passa en iPhone 4S kanske inte passar en äldre iPhonemodell. Dubbelkolla annonsen så att du valt rätt. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Fynda iPhone fodral för det ultimata skyddet

Du som är inne och fyndar efter en billig iPhone 4 plånbok har verkligen förstått det här med att använda accessoarer för att kombinera det praktiska med stil! En mobilplånbok som uttrycker din personlighet och samtidigt fungerar som samlingsplats för alla små, viktiga pinaler som pengar, betalkort, legitimation, kvitton och inte minst din kära iPhone 4S måste ju vara den smartaste uppfinningen sedan tetrapack. Och vi skojar verkligen inte när vi säger att alla, vad man än går igång på, kan fynda iPhone plånboksfodral på Fyndiq. Här finns allt mellan hårda nitar och rosa glitter till svart, stilrent läder och lyxiga gulddetaljer för dig att välja mellan när du ska klicka hem din nya plånbok iPhone 4!