Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga iPhone 4/4s skal

1 516 Fynd

Shoppa runt bland billiga iPhone 4 skal hos oss

Välkommen till paradiset för alla som älskar billiga iPhone 4 skal! Här finns allt, och då menar vi verkligen ALLT som man kan tänka sig inom kategorin iPhone skal! Bara fantasin sätter gränser för design, färg och form. Så har du i kikaren att köpa till exempel ett iPhone 4S skal billigt så säger vi grattis, för då har du hamnat helt rätt!

Tips för ett lyckat köp

För att undvika missöden och för att du ska bli lika överlycklig när du får hem ditt mobilskal iPhone 4 som när du hittade till vår underbara sida, är det viktigt att du dubbelkollar en extra gång så att du valt rätt modell. Våra snygga iPhone 4 skal skiljer sig nämligen lite från skal till iPhone 4S eftersom mobilmodellernas volymknappar sitter på olika höjd. Om det trots noggrannhet ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Låt skalet visa vem du är

Att säga att skal till iPhone 4 har blivit en av landets största accessoartrender är inte att överdriva. Fenomenet är dock lätt att förstå eftersom mobilskal är ett så roligt och enkelt sätt att uttrycka sin stil eller intressen genom. Ett skal iPhone 4 kan ju prydas av så väl idolen som favoritfotbollslaget eller så kan du markera din smak genom att välja ett elegant och enfärgat iPhone skal 4. Förutom Fyndiqs enormt stora utbud så är den andra stora fördelen med oss att vi håller riktigt låga priser. Eftersom du hos oss kan köpa iPhone 4 skal billigt har du ju råd att köpa flera stycken!