Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 4/4S enfärgad plånbok!

Fyndiqs favoriter

Shoppa billiga enfärgade plånböcker till iPhone 4/4S online! Om du vill ha ett stort utbud av enfärgade plånboksfodral till iPhone 4/4S så har du kommit till himmelriket. Här hos oss på Fyndiq får du nämligen massor av plånboksfodral att välja och vraka mellan. Här kan du gå loss på mobilplånböcker till iPhone 4/4S i regnbågens alla färger, eller bara välja en svart klassiker som är tidlös och som kommer följa med dig länge. Inte nog med att vi har billiga plånböcker till mobilen, vi får även in nya produkter dagligen. Så välkommen in för billig och trevlig shopping!

Tips för ett lyckat köp! Se till så din smartphone är en 4 eller 4S, annars får du hoppa vidare till en annan kategori här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför en iPhone plånbok till 4/4S? Det kanske kan tyckas självklart om man är en hejare på att tappa bort både sin mobiltelefon och sina viktiga kort. Men en mobilplånbok är även en fantastisk grej om du bara vill hålla lite mer ordning och reda på dina prylar. Den ger lite mer trygghet helt enkelt. Att den även är en snygg accessoar är bara ett extra plus. Det blir pricken över i:et - du får både ett snyggt, skyddande skal och ett fodral du kan samla andra värdesaker i. Vi ger tummen upp för det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.