Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda iPhone 4/4S enfärgad plånbok

14 Fynd

Shoppa billiga enfärgade plånböcker till iPhone 4/4S online

Om du vill ha ett stort utbud av enfärgade plånboksfodral till iPhone 4/4S så har du kommit till himmelriket. Här hos oss på Fyndiq får du nämligen massor av plånboksfodral att välja och vraka mellan. Här kan du gå loss på mobilplånböcker till iPhone 4/4S i regnbågens alla färger, eller bara välja en svart klassiker som är tidlös och som kommer följa med dig länge. Inte nog med att vi har billiga plånböcker till mobilen, vi får även in nya produkter dagligen. Så välkommen in för billig och trevlig shopping!

Tips för ett lyckat köp

Se till så din smartphone är en 4 eller 4S, annars får du hoppa vidare till en annan kategori här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför en iPhone plånbok till 4/4S?

Det kanske kan tyckas självklart om man är en hejare på att tappa bort både sin mobiltelefon och sina viktiga kort. Men en mobilplånbok är även en fantastisk grej om du bara vill hålla lite mer ordning och reda på dina prylar. Den ger lite mer trygghet helt enkelt. Att den även är en snygg accessoar är bara ett extra plus. Det blir pricken över i:et - du får både ett snyggt, skyddande skal och ett fodral du kan samla andra värdesaker i. Vi ger tummen upp för det!