Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Skärmskydd iPhone 4/4s

28 Fynd

Praktiska och billiga skärmskydd iPhone 4 i massor

Här finner du allt du behöver för att skydda din mobilskärm. Oändligt många praktiska displayskydd iPhone 4 som skyddar din telefon mot repor och andra tråkigheter. När du ska slå till på ett iPhone 4S skärmskydd kan du välja mellan många olika sorter som tex. Anti Glare skärmskydd eller kanske ett spegel skärmskydd med vilket du kan slå två flugor i en smäll och spegla dig i smyg på bussen samtidigt som du skyddar luren mot repor och smuts.

Tips för ett lyckat köp

När du ska shoppa iPhone skärmskydd så är det bra att se till att du får hem en modell som passar just din mobil. Och vill du spara pengar är ett smart tips att köpa något av alla våra flerpack. En bra idé är även att läsa ordentligt på förpackningen så du sätter på ditt skärmskydd iPhone 4S på rätt sätt och på så vis undviker bubblor eller att eventuella lunchrester smyger sig in under skyddet. Kör hårt! Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Skärmskydd — iPhone 4's bästa vän

Dyk ner i det härliga havet av tusentals skärmskydd iPhone 4 de luxe. Det är inte varje dag man ser efter sin mobil lika bra som Frodo gjorde med sin speciella ring, oftast slänger och dänger man med den åt alla håll och kanter. Det är här din vän Fyndiq kommer in i bilden med det stora utbudet av iPhone 4 skärmskydd som räddar din lur mot skador. Det är alltid bättre att ta det säkra före det osäkra och skaffa ett display skydd så du är skyddad mot oväntade överraskningar. Du kanske ska slå till på ett copter displayskydd som är gjort på ett stryktåligt material, från början utvecklat för militärt bruk.sen kanske man inte ska utmana ödet bara för det och kasta luren i backen men några hårda kaksmulor lär nog ditt iPhone displayskydd palla med!