Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 4/4S kändisskal!

Fyndiqs favoriter

Snygga skal med kändisar! Om du är ute efter iPhone tillbehör så finns det en hel del bra skal att välja bland. Och det finns skal som är både snygga och praktiska - som de mobilskal du hittar här! Vi på Fyndiq har nämligen ett stort utbud av iPhone 4/4S skal med kändisar för en riktigt billig peng! För även om ett skals främsta egenskap är att skydda din telefon, så skadar det ju knappast om det dessutom är riktigt fint. Så klicka runt bland alla skal med Justin Bieber, One Direction, The Beatles med mera och se om du hittar din favoritkändis!

Tips för ett lyckat köp! Har du mer än ett favoritband eller artist? Klicka i så fall hem två skal, det är alltid kul att kunna variera sig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En personlig iPhone! Att ha skal med kändisar för iPhone 4/4S är på många sätt en bra idé. För det första så skyddar ett mobilskal från de olyckor som din telefon kan råka ut för. För det andra så kan snygga skal göra under för utseendet på din telefon. Det är nämligen inte sällan som folk har likadan, eller liknande, telefon som du. Men med ett fint och roligt skal så blir telefonen snabbt personlig. Du får med andra ord två flugor i en smäll!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.