Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda batterier till iPhone 5/5S & iPhone SE billigt här

30 Fynd

Köp billigt iPhone 5/5S & iPhone SE batteri online hos oss

Krånglar din iPhone? Troligtvis är det batteriet som sjunger på sista versen, men har du en iPhone 5/5S eller en iPhone SE så har du tur! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat massor av billiga iPhone 5/5S & iPhone SE batterier för dig att fynda bland. Självklart är det CE-märkta batterier tillverkade just till nämnda modeller som du hittar här hos oss. Så skynda att fynda iPhone 5/5S & iPhone SE batterier redan idag — så kommer din iPhones batterikapacitet snart vara som vanligt igen, eller kanske rentav bättre än innan!

Tips för ett lyckat köp

Det är inte bara batterier till iPhone som du kan fynda online hos oss på Fyndiq — vi har tillbehör för de flesta märkena på marknaden. Du hittar rätt sort till din telefon genom att använda sökfunktionen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alltid laddad lur med nytt batteri

iPhone kanske inte är märket som är känt för sin långa batteritid, snarare tvärt om. Men just modellerna iPhone 5/5S & iPhone SE är bland Apples mest populära iPhone-modeller, så om du har en sådan vars batteri börjar krångla så ska du inte tveka att köpa nytt. När du handlar på Fyndiq kan du räkna med att få ett iPhone 5/5S & iPhone SE batteri som är testat, säkert och CE-märkt. Kolla igenom utbudet med batterier för dessa modeller och välj ut just det du tror kommer passa din lur bäst — och läs alltid produktbeskrivningen så att du säkerställer att du får rätt iPhone 5/5S & iPhone SE batteri!