Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 5/5S/SE reservdelar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av billiga iPhone 5/5S reservdelar! När det gäller saker som vi inte kan klara oss utan, om vi inte vill få ett tråkigare liv, toppar nya iPhone listan. Då mobiltelefoner är bräckliga ting gäller det att ta hand om dem på bästa sätt och det finns mycket du kan göra själv för att fixa till din telefon. Här på Fyndiq har vi ett fint utbud av billiga iPhone reservdelar. Plocka fram din inre hantverkare och ta hand om din mobil för att visa hur kär du håller den. Här finns allt från flexkabel till Home-knapp, iPhone 5 strömknapp och simkortshållare för iPhone SE till ny samtalshögtalare så att du kan kommunicera med omvärlden på bästa sätt.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på säkerheten och passa på att beställa ett skärmskydd eller varför inte ett bra mobilskal som skyddar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Laga mobilen själv! Om man ska våga sig på att jämföra tekniken då och nu så var den mer hållbar förr, men mycket snyggare och mer användarvänlig nu. Kanske för att nu rymmer en telefon exempelvis så mycket mer än vad den gjorde förut. Att laga iPhone själv är inga konstigheter nu när det finns så bra reservdelar. Snart är en trasig hemknapp, baksida, sidoknapp eller en trasig simkorts hållare bara ett minne blott. Skönt, eller hur?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.