Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 5/5s/SE Skal Kassettband!

Retro iPhone 5 skal kassettband för nostalgikern! Äntligen har de populära kassettband-skalen kommit även till iPhone 5s. Dessa fantastiskt färgglada och häftiga skal har blivit en riktig storsäljare världen över och de senaste åren verkar alla vilja ge sin telefon den där härliga retrokänslan. Trots iPhone 5´s nya, längre, design finns det nu ett minst lika stort utbud av dessa härligt bubbelgumsfärgade kassettband även för denna modell. Här hos oss hittar du alltid dessa skal billigt.

Tips för ett lyckat köp! Det stora utbudet och de härligt galna färgerna kan göra att det är svårt att välja bara ett. Tack vare våra fyndpriser kanske du rent av kan unna dig två typer av kassettband till din iPhone 5/5s för att sedan variera från ett coolt skal till ett annat? Oavsett vilket skal du väljer att klicka hem gäller det att ta en extra titt innan du fullbordar din beställning. Glöm inte att de olika iPhone-modellerna kräver olika skal och dubbelkolla därför i din kundkorg att du verkligen valt rätt modell och rätt färg. Om det trots noggrannhet ändå råkar bli fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

En riktig retrokänsla! Så länge man är född, säg, innan 1990 har man med största säkerhet minnen av de riktiga kassettbanden som gick varma i bandspelaren. För oss som faktiskt lyssnade på våra idoler på kassettband blir dessa mobilskal en riktig nostalgitripp. Att ge sin iPhone SE ett kassettband-skal med retrokänsla är det perfekta sättet att kombinera nutid med dåtid, vara modern och ”rätt” men samtidigt hylla det förflutna och självklart dessutom ge ett bra och tåligt skydd till sin telefon.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.