Fynda iPhone 5/5s/SE skal

7 464 Fynd

Vi har iPhone 5/5s skal för alla smaker

Här hittar ni alla snygga och billiga iPhone 5 skal. Vad man än söker i designväg, färg och form så finns det något för alla. Skalen som är anpassad för den superpopulära mobiltelefonen säger något om vem du är och kan symbolisera så mycket mer än bara ett skydd till iPhonen. Välj och vraka bland tusentals skal. Glittriga, halvgenomskinliga, flaggmönster och kassettband är bara några av de coola skal som finns att fynda. Pynta din iPhone 5s med favoritartisten, fotbollsstjärnan eller varför inte med ett djurmönster!

Tips på ett lyckat köp

Hos Fyndiq finns det ett stort antal grymma skal att välja på online.se till att du får rätt modell och färg på just ditt iPhoneskal. Exempelvis försäkra dig om att det inte är en iPhone 4 modell du valt innan du beställer. De kan se likadana ut men skiljer sig dels några mått. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Byt till vilket skal du vill till din iPhone SE

Med det stora utbudet av fräcka och snygga skal så kan man med gott samvete köpa flera stycken och testa sig fram. Varför inte testa mellan olika designs, färger och modeller. Vad sägs om ett mobilskal med ett djurtryck, eller ett snyggt och enkelt skal med en rolig ordvits på! Alla billiga mobilskal hittar ni hos oss.