Billiga reservdelar till iPhone 8 Plus

105 Fynd

Skaffa alla tänkbara reservdelar till iPhone 8 Plus i Fyndiqs superstora produktutbud av iPhone-tillbehör till just din modell. Oavsett vilken del du letar efter så hittar du den här hos oss.


Reservdelar till iPhone 8 plus

Här hittar du alla iPhone 8 plus reservdelar som du behöver för att laga mobilen. Om din kamera, skärm eller högtalare på mobilen har gått sönder så har vi reservdelarna här. Bi har också nya batterier om du behöver byta ut ditt gamla på mobilen.

Nya batterier till din iPhone 8 plus

Om du behöver byta batteri på din mobil så har Fyndiq ett stort urval av olika batterier till din iPhone 8 plus. Har du en mobil som fungerar bra för övrigt så är det smart att byta ut batteriet istället för att köpa en ny mobil. Du som väljer att byta batteriet istället sparar på miljön och dessutom sparar du dina egna pengar.

Ny skärm med LCD display

Letar du efter en ny skärm med LCD och glas till din iPhone 8 plus så hittar du den här. Hos Fyndiq har vi ett brett utbud av skärmar med LCD display så att du själv kan laga din mobil. Om du har tappat din mobil så att skärmen spruckit eller om touchfunktionen inte fungerar, så kan du fixa det själv. Är du osäker på hur du byter skärmen så kan du titta Youtube. Där har de massor av bra instruktionsfilmer som steg för steg visar dig hur du gör. När du byter skärmen själv så kommer du att behålla alla funktioner på mobilen och kvalitén kommer inte att försämras. Dina inställningar är dessutom sparade på mobilen och finns kvar även om du byter skärm och LCD display. Du som byter skärmen istället för att köpa en ny mobil gör ett smart val både för miljön och plånboken.

Byt ut högtalaren på din iPhone 8 plus

Hos oss hittar du mängder av olika iPhone 8 plus reservdelar. Behöver du byta ut högtalarna på din mobil så hittar du reservdelarna hos oss. Dina högtalare kan bli påverkade av smuts och fukt och då kan det vara dags att byta ut högtalaren på mobilen. Är du osäker på hur du gör så kan du gå in på Youtube och titta på olika instruktionsfilmer. Saknar du riktigt små verktyg så kan det vara smart att beställa hem detta också för att underlätta reparationen.