Kundservice

Fynda billiga iPhone XR fodral

1 122 Fynd

Behöver du ett fodral till din iPhone XR? Då är detta rätt kategori för dig. Vi har ett brett sortiment av fodral till din mobil som håller den säker och snygg.


Shoppa billiga iPhone XR fodral & plånboksfodral online här

Vi på Fyndiq gillar verkligen iPhone XR och därför har vi valt att samla ihop massor av fodral här för dig att välja bland till just den här modellen. Vad sägs om ett chockrosa, med fack för kontanter och kort? Eller du kanske är mer sugen på ett iPhone XR fodral i mer neutral ton? Här finns allt mellan himmel och jord när det kommer till billiga iPhone XR fodral, så kolla igenom vårt varierade sortiment och välj sedan det som du gillar bäst. Välkommen att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att shoppa hem fler tillbehör och produkter till din iPhone XR när du ändå är här — hos oss på Fyndiq finns till exempel även laddare, batterier, popsockets och skal! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snygga iPhone XR fodral i massor

Vilken typ av fodral gillar du? Till iPhone XR finns både plånboksfodral med flera fack och olika typer av flipfodral, så allt du behöver göra är att klura ut vilket iPhone XR fodral som skulle passa bäst för dig. Gillar du att ha telefon och pengar på samma plats rekommenderas exempelvis plånboksmodellen, men vill du bara skydda fram och baksida kan det vara smidigare att enklare skal — då tar det mindre plats i väskan och i fickan. Scrolla igenom utbudet och hitta det ultimata iPhone XR fodralet för dig och din stil online här hos oss på Fyndiq!