Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga iPhone XS Max skal

6 068 Fynd

Här kan du fynda billiga skal och fodral till iPhone XS Max. Välj och vraka bland massa olika färger, mönster och material. Varför inte spana in ett transparent skal eller ett fodral i en stark färg. Spana in vårt stora utbud och fynda skal och fodral till iPhone XS Max idag!


Billiga iPhone XS Max skal

Äger du en iPhone XS Max? Då vill du säkert undvika stötskador och repor på telefonen, och det gör du enklast genom att införskaffa ett enkelt och billigt iPhone XS Max skal. Det är just precis vad du hittar här på denna sida hos oss på Fyndiq! Här har vi samlat massor av olika iPhone XS Max skal att välja och vraka bland i olika färger, med eller utan mönster och i en rad olika material. Kika igenom sortimentet och hitta det iPhone XS Max skal som passar dig! Är du ute efter att köpa skal och fodral till vänner eller familj som har en android telefon hittar du exempelvis Samsung skal eller Huawei skal i vårt sortiment. Är du ute efter skal till andra iPhone modeller hittar du exempelvis skal & skärmskydd för iPhone 11 och mycket mer!

Tips för ett lyckat köp av Phone XS Max skal

När du köper ett skal till din iPhone XS Max kan det vara smart att även passa på att köpa ett skärmskydd — sådana hittar du i en helt egen kategori här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilket iPhone XS Max skal passar din stil?

Gillar du att visa din personlighet och sticka ut från mängden? Då kan ett iPhone XS Max skal med kaxigt tryck vara något för dig. Eller är du kär i en kille som heter Daniel eller en tjej som heter Johannä Då kanske ett iPhone XS Max skal med det namnet på kan vara det perfekta sättet att visa upp hur du känner på ett lite diskret vis — eller varför inte välja ett iPhone XS Max skal med ditt eget namn på? Här finns massor av olika skal anpassade för XS Max modellen så kolla igenom utbudet noga — kanske vill du rent av köpa hem flera olikä