Samsung Galaxy A72 5G tillbehör

3 979 Fynd

Tillbehör till din Galaxy A72 5G

Då har du kommit rätt! Hos oss kan du hitta flera olika tillbehör till just din mobil. I vårt stora utbud kan du leta bland ett antal olika produkter så som mobilskal, skärmskydd, kameralinsskydd, sportarmband eller fodral. Tillbehören är specialdesignade till just din Galaxy A72 5G och har därför både en snygg passform och är praktiskt utformade.

För extra försiktighet

För att försäkra dig om att skärmen blir ännu mer motståndskraftig kan du använda ett skärmskydd. Genom det härdade glaset kan små sprickor lättare undvikas. Dessutom kan du förlänga livet på bildkvaliteten med ett skydd specifikt för mobilens kameralins. Din Galaxy A72 5G kommer bättre tåla stötar, undvika fingeravtryck och minska risken för andra småskador. På grund av den tunna designen kommer du knappt märka eller se skärmskyddet, vilket därför inte påverkar utseendet på mobilen.

Ett skal för din smak

Hos oss kan du även hitta mängder av olika mobilskal och fodral, allt utifrån din efterfrågan. Enkla silikonskal, plånboksfodral eller lite kraftigare, stötdämpande skal. Vill du verkligen sätta din egen prägel så designa ditt egna skal. Hitta favoritbilden och skapa ett mobilskal helt utifrån ditt eget tycke. Om du däremot behöver ett praktiskt plånboksfodral för att hålla kreditkorten samlade, finns även dessa i flera olika färger och material. Med plats för cirka tre kort kan du numera ha plånboken i mobilen, allt samlat på en och samma plats. Genom att vika fodralet så kan du även ställa mobilen upp för att titta på film eller spela in videos utan att behöva hålla i den.

Tillbehör för träningsmänniskan

Förutom alla mobilskal kan du som är en aktiv träningsmänniska behöva ett sportarmband till mobilen. Här finns specialiserade armband för just Samsung Galaxy A72 5G som passar perfekt och har en utmärkt touch-funktion. Du kan även få en tillhörande touch-penna till några av armbanden, som finns i en stor variation av färger och utseenden. Sportarmbandet håller din mobil på en trygg plats och kan undvika stötar och slag vid ett hårt arbetspass.

Titta igenom utbudet i vår webbshop redan idag. Där kan du jämföra priser, material och utseende på produkterna.