Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Samsung Galaxy Xcover Tillbehör!

Hitta ditt Galaxy Xcover skal! Vilken tur att just du som Xcover ägare hittade hit. Här finns nämligen alla snygga och smarta tillbehör till din Xcover att froda i! Det är lätt att hitta fynden som piffar upp din Samsung mobil, kanske ett snyggt gel skal i rosa är det du sökt efter och nu finner. Här finns det mesta och det bästa, billigt och bra till din Xcover.

Tips på ett lyckat köp! Alla Xcover modeller ser inte exakt likadana ut, det kan vara en 2:a du håller i och en GT-S5690 som du beställt till. Dubbelkolla därför en extra gång om du lagt i rätt skal till rätt telefon. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tåliga Xcover förtjänar ett snyggt skal! Med rätt skal till din Xcover så håller den sig snygg och fräsch längre. Det kan vara ett skärmskydd som håller displayen repfri och fin. Men det kan också vara ett skal som gör att Samsung mobiltelefonen tål några smällar. Just Samsung Xcover är en tålig mobiltelefon redan från start, det kan ändå vara skönt att skydda din lite extra. Telefonen står emot din tuffa livsstil och ett dopp i toaletten ska den klara av, låt den dock inte ligga över natten, det klarar nog ingen smartphone av.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.