Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda till Galaxy S Advanced billigt

14 Fynd

Ett fodral för varje tillfälle

Om du är en av de lyckligt lottade som äger en Samsung Galaxy S Advanced är det bara att lyfta på hatten och gratulera. Du har lyckats roffa åt dig en av de bästa smartphones som finns på marknaden, och vi hoppas att du också förstår vikten av att ha de bästa mobiltillbehören. Tillbehör till smartphones är något vi på Fyndiq har samlat på oss, och till just Samsung Galaxy S Advanced finns det massvis att välja på. Plocka hem allt från mobilplånbok i läder till flexicase skal i rosa. Stort utbud och lågt pris är vad vi erbjuder, välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp

Tillbehör till mobilen är inte bara skyddande, de kan också ses som accessoarer, så köp ett Samsung skal som piffar till din mobil! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glöm inte skärmskydd

Visst är det kanske roligare att handla snygga läderforal och glittrande skal till Galaxy S Advanced, men ett skärmskydd är också viktigt att ha. Repor går inte att undvika på en oskyddad telefon, och en spricka kommer nästan garanterat om mobilen faller i backen. Bli inte en av de som vandrar med en repig skärm utan beställ hem ett skärmskydd till din Galaxy redan idag. Och när du ändå är här för att shoppa kan du ju köpa hem ett skojigt skal också — det ena behöver ju faktiskt inte utesluta det andra!