Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga enfärgade Galaxy S2 skal!

Enfärgade skal online! Stort hurra för dig, för om du är här så måste det betyda att du är ägare av den kanske bästa mobilen: Samsung Galaxy S2! Det är verkligen en telefon att räkna med och om man har en sådan ska man helt klart vara stolt. Däremot får man inte ta sin mobiltelefon för givet, den är sårbar och kan precis som alla mobiltelefoner gå i tusen bitar ifall den faller i backen. En trasig telefon kan dock undvikas, och det gör man bäst genom att ha ett mobilskal - vilket är exakt vad du hittar, riktigt billigt dessutom, om du handlar här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Varför enfärgat? Frågan är enkel: det är stilrent, snyggt och lättvarierat! Kanske ska du beställa en för varje dag i veckan? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Så många val! Vi förstår att det stora utbud som vi erbjuder kan ge dig en släng av beslutsångest. Rosa, rött, vitt eller blått — vilket ska du välja? Du har dock ingen anledning att noja upp dig. Släng bara ett öga på priset också så blir du snart lugn. Här är nämligen utbudet stort och priset lågt, vilket gör att du kan köpa så många enfärgade Samsung Galaxy s2 skal utan att behöva oroa dig över plånbokens reaktion. Köp ett enfärgat skal redan idag, så håller sig din mobil både säker och snygg!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.