Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Samsung S4 bumpers här!

Undvik stötar med en bumper! Är du en lycklig och stolt ägare till Samsungs fantastiska telefon Samsung Galaxy S4? Stort grattis, du har en riktigt bra telefon som kommer att ge dig mycket glädje. Men det gäller för dig att ta ansvar för telefonen, vilket du kan göra med en stötskyddande bumper! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga bumper skal till din mobiltelefon, och du kan enkelt välja och vraka bland olika modeller och färger för att hitta din absoluta favorit. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är roligt att variera sig, så passa på att köpa bumper skal i flera olika färger att byta mellan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett mjukt studs i stället för ett hårt brak! Hur vill du att det ska låta om du mot förmodan skulle råka tappa din mobiltelefon i marken? Vill du att det ska höras en hög smäll och ett smattrande ljud när skärmen går i tusen bitar, eller vill du höra ett dovt ljud när kanten slår i marken? Med en bumper till mobilen kan du enkelt se till att din telefon klarar sig från tråkiga smällar! Din Samsung Galaxy S4 förtjänar en bra bumper som skyddar den, och det finns inget mobilskal som erbjuder ett så fint skydd som bumpers.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.