Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra och roliga skal online! Det finns många bra mobiltelefoner på marknaden och det är endast ett fåtal som sticker ut. Samsung Galaxy S4 är helt klart en av dem. Och om du har turen att äga en sådan telefon hoppas vi att du skyddar den ordentligt med ett bra mobilskal. Det finns många bra skal med flera snygga och roliga motiv att välja på. Till exempel skal som ser ut som gamla kassettband som ger en härlig retrokänsla. Det och mycket mer kan du fynda billigt här hos oss på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp! Svårt att välja vilket kassettband som passar dig och din telefon bäst? Klicka hem flera, frakten blir trots allt densamma oavsett hur mycket du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bra mobil förtjänar bra skal! Samsung Galaxy S4 skal är alltid värda att investera i eftersom det ska kläs på en telefon som är värd en hel del pengar. Och det bästa med mobilskal är att de inte kostar speciellt mycket, så du kan hitta flera olika mobilskal att byta mellan — speciellt om du väljer att handla hos oss på Fyndiq. Varför inte köpa ett coolt kassettbandskal och använda det när det nalkas konsert? Du kommer helt klart att få alla musikälskare att slänga avundsjuka blickar på din mobil. Välkommen in och fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.